Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP liberty stories

Recommended Posts

Guest Anonymous
Odesláno

Potřeboval bych popis jak tadle parba vypada a jak je rozlehlá a hlavne jak dlouho vydrzi. Dik za info. Ma cenu si ji koupit original? :wink: :?:

Odesláno

original určo - kopie nejde

rozlehla jako gta3+něco navíc ale bez letadel a helikoptér (vynahradí motorky)

vdrží asi na týden hraní :) pak je to už jenom o tom jestli tě fakt gta baví a budeš pořád hrát nebo ne ;)

(moje skromné odhady, nikdy sem to nehrál :) )

• 4 weeks later...
Odesláno

mam psp chvilicku a vlastnim GTA:LCS+fw 2.0-to je logicke, ze?Ale jde o to, ze krom toho take vlastnim memory stick Duo 2GB-coz znamena spousta jinych her, jenze ja chci hrat gta a a a a a nevim jak se tedy rozmyslim:)

tesim se ale na prince(oba díly me uchvtil)-ale bojim se ovladani-ne zrovna pohodlne umim pouzivat L a R....

hmmm WRC:) taky se tesim...

tak zatim...

Guest Anonymous
Odesláno
mam psp chvilicku a vlastnim GTA:LCS+fw 2.0-to je logicke, ze?Ale jde o to, ze krom toho take vlastnim memory stick Duo 2GB-coz znamena spousta jinych her, jenze ja chci hrat gta a a a a a nevim jak se tedy rozmyslim:)

tesim se ale na prince(oba díly me uchvtil)-ale bojim se ovladani-ne zrovna pohodlne umim pouzivat L a R....

tak zatim...

Kde si kupil tu 2gb kartu?

Guest Anonymous
Odesláno

Da sa ale neni tam urcena dodacia lehota a som im pisal za kolko mi dojde a on povedal ze nevie a ze si mam kupit radsej 1gb...

Guest Anonymous
Odesláno

tak zatim...

já bych nejdřív dohrál gta a pak se s dvougigovkou v pohodě vrhnul na isa jo a taky doporucuju ještě potom skusit star wars a pak na isa

Odesláno

mam to z Thajska-origoš SONY:)

GTA je pecka-stare dobre GTA s novou příchutí!

neměl jsem zatím moc času, ale mám asi 14% a mise rázně přituhly!

Tak jak je to tedy s těmi dopravními prostředky?krom aut a motorek?

četl jsem, že je tam helikoptera a lodě a nějake to Do-Do letadýlko by se nenašlo?

jsem v 1.městě tak musím ještě počkat:)

Guest Anonymous
Odesláno

za kolik se necha sehnat u nas nejlevneji v obchodech? V Deutch je už za 40eu a stala50eu na obchodech

Guest Anonymous
Odesláno
co ty letadla??jsou?Nebo alespon ty helikoptery??

mise jsou vcelku dobry, ale takový to nekonečné střílení je fakt tak dobré na mashli!

helikoptery tam sou.......

Odesláno
mam to z Thajska-origoš SONY:)

GTA je pecka-stare dobre GTA s novou příchutí!

neměl jsem zatím moc času, ale mám asi 14% a mise rázně přituhly!

Tak jak je to tedy s těmi dopravními prostředky?krom aut a motorek?

četl jsem, že je tam helikoptera a lodě a nějake to Do-Do letadýlko by se nenašlo?

jsem v 1.městě tak musím ještě počkat:)

HElikoptéry tam sou už sem to tady jednou psal!

• 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu