Maydlo Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Zdrávím. Mám 2 psp karty jedna je 4G a druhá 8G , mám takový problém že 4g kartu mi psp načte úplně v pohodě, ale tak 8G naprosto nehodlá se načíst. Nevíte čím to je? Špatná karta? Přitom je to od Sony takže podle mě to žádnej fejk nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Podívej se do psp tutoríálu a zkontroluj jestli není fake doopravdy,jinak jestli je to origo,zkusil bych potom reklamaci,ale jestli to máš z aukra,tak bych tomu moc nevěřil....:lol: A jinak je to 4gb a 8gb :love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Nemůžeš vědět, že to není fake, dokud sem nehodis vysledky testu -> pokud nevýš jak se dělá použij tlačítko "HLEDAT" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 SONY jsou fake celkem dost,... zkus ji nejdřív zformátovat v PC a pak v PSP(pokud ji načte). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maydlo Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 No právě to je ten problém že ji nenačte psp jako vůbec... a čtečka taky ne... takže asi nejspíše fejk viďte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Jestli je to sony vem účtenku a jdi ji reklamovat je asi vadná,ale jestli to nemáš z obchodu tak to máš horší :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maydlo Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Jo v pohodě mám to jako z obchodu... jen jsem to potřeboval vědět, tak dík. A můžeme lock? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Maydlo
Zdrávím. Mám 2 psp karty jedna je 4G a druhá 8G , mám takový problém že 4g kartu mi psp načte úplně v pohodě, ale tak 8G naprosto nehodlá se načíst. Nevíte čím to je? Špatná karta? Přitom je to od Sony takže podle mě to žádnej fejk nebude...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts