Maydlo Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Zdrávím. Mám 2 psp karty jedna je 4G a druhá 8G , mám takový problém že 4g kartu mi psp načte úplně v pohodě, ale tak 8G naprosto nehodlá se načíst. Nevíte čím to je? Špatná karta? Přitom je to od Sony takže podle mě to žádnej fejk nebude...
0 Negto Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Podívej se do psp tutoríálu a zkontroluj jestli není fake doopravdy,jinak jestli je to origo,zkusil bych potom reklamaci,ale jestli to máš z aukra,tak bych tomu moc nevěřil....:lol: A jinak je to 4gb a 8gb :love:
0 JerRry Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Nemůžeš vědět, že to není fake, dokud sem nehodis vysledky testu -> pokud nevýš jak se dělá použij tlačítko "HLEDAT"
0 pozitro Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 SONY jsou fake celkem dost,... zkus ji nejdřív zformátovat v PC a pak v PSP(pokud ji načte).
0 Maydlo Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 No právě to je ten problém že ji nenačte psp jako vůbec... a čtečka taky ne... takže asi nejspíše fejk viďte?
0 Negto Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Jestli je to sony vem účtenku a jdi ji reklamovat je asi vadná,ale jestli to nemáš z obchodu tak to máš horší :dozey:
0 Maydlo Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Jo v pohodě mám to jako z obchodu... jen jsem to potřeboval vědět, tak dík. A můžeme lock?
Otázka
Maydlo
Zdrávím. Mám 2 psp karty jedna je 4G a druhá 8G , mám takový problém že 4g kartu mi psp načte úplně v pohodě, ale tak 8G naprosto nehodlá se načíst. Nevíte čím to je? Špatná karta? Přitom je to od Sony takže podle mě to žádnej fejk nebude...
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts