wiwi Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Cau prosím o ňákej normalní 2.21 software vzdicky mi to napise chybu kdyz delam restore.Mam Windows 7 jestli to je tim ale myslim ze ne mam Ipod touch 2g Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ skus tam a inak 2.2.1 je uz stary FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiwi Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 ja vim ale me nejde jb 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 chyba bude skor niekde medzi klavesnicou a stolickou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 SOrry že teď budu OT ale chci se zeptat je tady nějakej návod na JB 3.0. ? Hledal jsem ale našel sem jen link na stažení fw 3.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiwi Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 NO u 3.0 pres Redsn0w sem se dostal do Dfu modu a napsalo mi to ze to neni v dfu modu a ze se mam podivat na Youtube nebo na google a takhle asi 5x pak uz sem se na to vykašlal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 budte radi vubec za takovehle programy :D By ste si melli vyzkouset tethered JB.. :D K poslednimu postu : a ses si jistej ze tam ses? skus to na jinym kompu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiwi Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 zkusim to na xp nekdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 iclarified.com navody napisane zrozumitelne aj pre blbeckov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiwi Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 NO tak sem to zkusil a kdyz tam chci dat 3.00 tak to nejde jako u 2.2.1 nevite kde jsou softwary jako u itunes na 7 ti nemuzu zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 aj ked velmi nerozumiem co pises tu mas vsetky verzie firmwarov http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ a nezabudaj, ze na nahodenie 3.0 potrebujes aj novsie iTunes, neviem aku verziu mas teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiwi Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 tak jeste jednou kdyz mam stazenej Firmware a dam shift a restore kliknu na software napise mi to chybu a chtel jsem stahnout ten software ale pise: to This download is not available from an Apple Inc. server. You will be redirected to a site where it is available or to Google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 aku chybu ti to napise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiwi Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 napise to Unclown error(moje Anglictina neni nejlepsi).a nic vic ted sem to zkousel na vistach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 nenapise cislo erroru?? btw aku mas verziu iTunes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiwi Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 ty nejnovejsi(itunes) a rek sem si ze si pockam na jb 3.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.