Slleeper Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Ahoj, chtěly by sme si s kámošem založit clan.. U koho budem mít gamehosting, i webhosting víme.. alenemůžeme přijít na nějaké originální jméno clanu.. Kdyby ste nějaký název poradily.. byl bych moc rád.. předem díky ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Pro T3AM tag P-T3 UnlimitedForce Tag: UF Strikers :D vic ze sebe nevymacknu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Díky.. byli-by další návrhy? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 rešíš blbosti :) tak vymyslete třeba zkomoleninu vašich jmen dohromady nebo něco co vás vystihuje a ne že si vyberete název jako třeba Elite team, Elite forces apod. určitě nejste na takový úrovni a už mi to přijde i trapný jak si každej myslí, že drsnej název týmu vystihuje jejich "skill" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Třeba originální název <SNK> SUCH NORMAL KILLERS - takový normální zabijáci :D klan na Tactical Ops za kterej jsem hrál...Ale už se zrušil,tak proč ho nevyužít v CS a ještě k tomu trošku ho zaktualizovat...Myslim si,že by to byla pro SNK čest :D Zde odkaz http://snk.mysteria.cz/ jsou tam i screeny,kde jsem byl já (war history a tam jsou screeny[smaky007 :D]) //jinak sorry za to písmo,nějak se mi to zaplo a nejde to vypnout :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 mate steam? mozno bych s vami siel do klanu...ak uz mate taktiky a chcete hrat min EG.sports Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Kámoš Steam má, ale já bohužel ne, ani nevím k čemu by mi byl.. hraji na non-steam serverech.. ano během čas by bylo moudré si ten steam pořídít.. ale nyní bych řekl že je to i jedno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Assassins Painless death Murderers beginners Tip murderers Invincible assassins Jinak by čli přidat rúzné znaky a závorky....}{[ Jestli chceš vědět překlad,zkus google transalator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Něco dalšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Si[n]nersᵀᴹ V překladu hříšníci ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Díky.. tak.. je to slušný výběr.. něco dalšího.. pak to vyberem i s kámošem.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.