Slleeper Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Ahoj, chtěly by sme si s kámošem založit clan.. U koho budem mít gamehosting, i webhosting víme.. alenemůžeme přijít na nějaké originální jméno clanu.. Kdyby ste nějaký název poradily.. byl bych moc rád.. předem díky ! :) Citovat
Terminator1468623725 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Pro T3AM tag P-T3 UnlimitedForce Tag: UF Strikers :D vic ze sebe nevymacknu :D Citovat
Slleeper Odesláno Září 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Díky.. byli-by další návrhy? :bash: Citovat
Han3 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 rešíš blbosti :) tak vymyslete třeba zkomoleninu vašich jmen dohromady nebo něco co vás vystihuje a ne že si vyberete název jako třeba Elite team, Elite forces apod. určitě nejste na takový úrovni a už mi to přijde i trapný jak si každej myslí, že drsnej název týmu vystihuje jejich "skill" Citovat
Smaky Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Odesláno Září 16, 2009 Třeba originální název <SNK> SUCH NORMAL KILLERS - takový normální zabijáci :D klan na Tactical Ops za kterej jsem hrál...Ale už se zrušil,tak proč ho nevyužít v CS a ještě k tomu trošku ho zaktualizovat...Myslim si,že by to byla pro SNK čest :D Zde odkaz http://snk.mysteria.cz/ jsou tam i screeny,kde jsem byl já (war history a tam jsou screeny[smaky007 :D]) //jinak sorry za to písmo,nějak se mi to zaplo a nejde to vypnout :roll: Citovat
EpiC1468621732 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Odesláno Září 17, 2009 mate steam? mozno bych s vami siel do klanu...ak uz mate taktiky a chcete hrat min EG.sports Citovat
Slleeper Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2009 Kámoš Steam má, ale já bohužel ne, ani nevím k čemu by mi byl.. hraji na non-steam serverech.. ano během čas by bylo moudré si ten steam pořídít.. ale nyní bych řekl že je to i jedno.. Citovat
Negto Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Odesláno Září 17, 2009 Assassins Painless death Murderers beginners Tip murderers Invincible assassins Jinak by čli přidat rúzné znaky a závorky....}{[ Jestli chceš vědět překlad,zkus google transalator. Citovat
Negto Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Odesláno Září 17, 2009 Si[n]nersᵀᴹ V překladu hříšníci ...... Citovat
Slleeper Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2009 Díky.. tak.. je to slušný výběr.. něco dalšího.. pak to vyberem i s kámošem.. :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.