diki.rm Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Zdravicko, potřebuju helfnout jsem v lokaci na nejakem hřbitove a poletuji tam duchove co ze me vsechno vysavaji ale nemuzu prijit na to jak je zneškodnit :-( :psp: nende a nende Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxterorxx Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Tež mam tenhle problem jestly jsi to už vyřešil tak my dej vědět přes PM nebo nějaky človiček poradi?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 musis najit svitek svetla ten je zneskodni:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diki.rm Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 No tak to je super a znas misto nebo lokalitu kde ho schrastim. Muj ninja je z toho nestastny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 primo tam kde sou ty duchov,presne newim misto musis to tam ruzne probyhat najdes to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diki.rm Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Jo uz jsem to nasel kousek nalevo od te kytky v altanku je jeskyne tam je oltar. Vychytane kouzlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Čau prosím vás můžu se zeptat kdy vychází hra Mini Ninjas v Evropě??díky a jinak topic s touhle hrou tady nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 šak už to dávno vyšlo ne? http://eshop.megahry.eu/Mini-Ninjas-XBOX-360-_g3292.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 jj uz je to dloho tak 2-3 mesice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Vyšla a už si jí můžeš i stáhnout :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 když sme u toho .. hrál to někdo? :D já bych potřeboval nějakou kravinu co zabaví .. poslední doubou ty super grafické hry mě vůbec nebaví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 JJ,je to super kravinka...... Podívej se na youtube :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.