Xingl Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Zdravim, po přečtení tutoriálů a prolezení sitů o WII se chci jen ujistit, zda celý postup až k použití USBloaderGX chápu správně. Včera jsem upgradnul své neposkvrněné Vii na 4.1E a pomocí Bannerbombu nainstaloval jak HBC, DVDx a BootMii (IOS). Chci pokračovat instalací cIOS v38 rev.14 přes TBR dle návodu na http://www.yafaze.com/forums/viewtopic.php?f=46&t=1178&st=0&sk=t&sd=a a pak přes WAD manager nainstalovat USBloaderGX z SD karty. Ve finále na PC nainstalovat WBFSManager3.0.1, ve kterým si zmanažuju ISA her na externí harddisk, která následně budu moct načítat přes USBLGX. Je to tak správně, nebo jsem nějakou informaci někde minul ? Dík za rady XingL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Vsechno ok :) jen upozornim NEROZDELUJ HDD (pokud jsi to mel v planu) :) a HDD se zapojuje do LEVE DIRKY! (kdyz wii stoji tak levou rukou chytni kabel a prvni dirka na kterou narazis) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xingl Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Vsechno ok :) jen upozornim NEROZDELUJ HDD (pokud jsi to mel v planu) :) a HDD se zapojuje do LEVE DIRKY! (kdyz wii stoji tak levou rukou chytni kabel a prvni dirka na kterou narazis):) Jojo, o disku i USB portu vím, čet jsem tvé příspěvky v tutoriálech :D Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RTester Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Já zapojuju svuj USB HDD do jakehokoliv USB portu a chodi mi to taky (HDD Toshiba 320GB ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xingl Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 A ještě jedna otázka ohledně WAD manageru, Když ho spustim přes HBC, normálně mi naběhne, podle návodu mám zvolit IOS249, ale ten ve výběru nemám, ve výběru mám IOS36 a spoustu dalších (nejbližší k 249 je 254) po odkliknutí zahlásí mountig error -1. Je možné pouštět USBloaderGX jen z SD karty přes HBC? A popřípadě jak mám postupovat? Předpokládám, že aby fungoval, musim mít připojen do USB portu HDD s nějakými daty jinak se objeví jen černá obrazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 pisni mi kdyz tak na ICQ... tohle nema cenu resit pres forum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xingl Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 pisni mi kdyz tak na ICQ... tohle nema cenu resit pres forum... Už je to Ok, problém s IOS249 vyřešen ...... stačilo si znova přečíst ten návod a zjistit, že jsem kretén, co vynechal jeden krok při tom updatnutí IOSu :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xingl
Zdravim,
po přečtení tutoriálů a prolezení sitů o WII se chci jen ujistit, zda celý postup až k použití USBloaderGX chápu správně.
Včera jsem upgradnul své neposkvrněné Vii na 4.1E a pomocí Bannerbombu
nainstaloval jak HBC, DVDx a BootMii (IOS).
Chci pokračovat instalací cIOS v38 rev.14 přes TBR dle návodu na
http://www.yafaze.com/forums/viewtopic.php?f=46&t=1178&st=0&sk=t&sd=a a pak přes WAD manager nainstalovat USBloaderGX z SD karty. Ve finále na PC nainstalovat WBFSManager3.0.1, ve kterým si zmanažuju ISA her na externí harddisk, která následně budu moct načítat přes USBLGX.
Je to tak správně, nebo jsem nějakou informaci někde minul ?
Dík za rady XingL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.