Zavorka Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 takže asi tak mám JB 3.0 ipod touch 1g ... normálně jsem si házel app do itunes(8.2) a pak syncnul jen to co jsem chtěl v možnosti u ipodu(v itunes) jednou mi to zmizlo zůstali tam jenom summary , music a ještě jedna věc ... tak jsem zkusil přeinstalovat itunes a hodil tam rovnou itunes 9.0 ... no a najendou mi to ipoda ani nebere :D .. tak jsem hodil zpátky 8.2 ... to samé ... potřebuju s tím help jsem v tomhle novej a mám v tom bordel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Mno chtělo by to udělat restore ale pokud ti to ipod ani neveme tak to nwm :( MOžná ti ho to veme v DFU modu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 restore se mi nechce zaprvý nechce se mi dělat zas JB a pak se mi ještě nechce nahrávat zpátky 3gb aplikací xD ipod classic mi to bere bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 zkus DFU mod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Hele asi ti nic jineho nezbyde JB je ale v pohodě neni to nic těžkého pokud sis ho dělal sám tak to zvládneš snad znovu xD akorát ty 3gb aplikaci kopirovani ti nezavidim :D btw. Zavorka das mi pak do pm link na program na jb 3.0. a fw 3.0. ? premyslim ze si udelam 3.0. jb ale nemuzu najit spravnou verzi redsn0w :( (prez ten se dela 3.0. ne ? ) a na fw 3.0. sem vetsinou nasel nefunkcni linky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 mám to pořád v pc tu verzi funkční na ipod touch 1g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Aha ja potrebuju na touch 2g ty se lisej. Ale neva pohledam to Jinak uz si to skusil napravit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 koukám vono to je i na 2g ... jinak tady je návod se soubory -> http://www.quickpwn.com/forums/jailbreaking-ipod-touch/5609-guide-how-jailbreak-ipod-touch-1g-2g-os-3-0-w-redsn0w.html jinak LOCK mám vyřešené ... pomohlo jedine totál reinstal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts