contil Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 zdarec lidi, zajimalo by me jestli mate nekdo zkusenosti s programem GO! Explore. Cetl sem ze k tomu musi byt jeste nejaky GPS modul, ktery nevim kde a jak sehnat a ze tam navic neni ani ceska republika a okolni staty. Tak kdyztak napiste at uz konecne vim vo co de. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 pokud nemas gps modul (napr. playcentrum.cz) tak muzes mapy jenom prohlizet a cesko je tusim ke stazeni za nevim kolik korun na ps store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 pokud nemas gps modul (napr. playcentrum.cz) tak muzes mapy jenom prohlizet a cesko je tusim ke stazeni za nevim kolik korun na ps store presne tak..(short) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 ??? CR uz jde stahnout??? To je pro me novinka tedy a poradite mi jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 cr si muzes stahnout na evropsek playstation store za nevim kolik korun :D jina moznost neni, ale opakuji neni to zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Ze to neni zdarma neva posli mi prosim odkaz kde se to da stahnout ja se na to podivam a jde zaplatit ceskou kartou normalne??? Ja nevim jakou stranku ma ten slavny playstation store diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 ja bych prosil taky o link dekuji:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 asi nejednodušší bude když se přes psp přihlásíte na psstore (ikonka uplne v pravo a tam to najdete. momentalne nemam u sebe psp takze vam nemuzu napsat kde presne to hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 No a nemuzu to udelat na pocitaci? nejak??? Ja totiz nemam doma wifi a tak se nemuzu pripojit. A jinak jakou ma vubec psp store stranku? Kdyz jsem na pocitaci? Diky a uz to nekdo vyzkousel??? Ma to stazene? Potom by to melo fungovat jako klasicka navigace ne? Jako vyhledavani tras primo v psp??? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 koukal jsem na český psp store a navigace tam není, je jenom na britským store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 A odkaz??? No ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Lidi mrknete mi na toto co je to diky... http://torrentpump.com/?q=go+explore+cz&filetype=0&torinfo=on jestli je to ono??? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Treaty Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Vlastnim GoExplore asi tyden.V sade je gps modul,ktery pripojis do mini usb na psp,potom umd disk se softwarem a mapami.Ziju v Anglii,takze mapa UK na disku je.Zatim muzu rict,ze navigace naprosto perfektni,plynula.Proste super.Jen si musi clovek pohrat s tim gps modulem,protoze je uhlove nastavitelny .Tzn. Kdyz ho naklonite moc dolu,bude psp casto ztracet signal.Ale jjinak perfekt.Uz jsem zjistoval mapy,ale nejak se k tomu nemuzu dopatrat.Tady v anglii me GoExplore (Drzak psp do auta,nabijecka psp do auta,gps modul,umd disk,navod atd.) vysel komplet na cca necelych 1500kc.Je pouzity,ne novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Teda to mas luxusni cenu no ja shanim mapu CR oni se s tim nejak serou Ceska republika vzdy az nakonec ve vsem to je des :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Treaty Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Tak jsem stahl mapy.Ma to pres 1gb a je to soubor s priponou CSO.Dal nevim co s tim.Muze nekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hobithobit Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Tak jsem stahl mapy.Ma to pres 1gb a je to soubor s priponou CSO.Dal nevim co s tim.Muze nekdo poradit? urcite muzu a vis urcite ze tam je mapa ceske republiky a mas psp s custom firmware pokud mas tak staci nahrat do slozky iso na kartu a ve hrach spustit muzes napsat link kde jsi to stahnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 No jestli to spustis a budes tam mit CR tak se s tim urcite netaj kde jsi to ztahnul mnoho lidi by to ocenilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludas22 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 zdravim.....chtel bych si stahnout go! explore....ale nevim kde....mohli byste sem dat link odkud jste to stahovali?????? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 To najdes vsude staci zadat do guglu nazev ale horsi je ze tam neni CR tak ti je to tu jeste k nicemu... Me by zajimalo kde se da stahnout prave ta verze s CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludas22 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 diky.....ale potreboval bych vedet z jake stranky jsi to stahoval ty??????? staci odkaz....diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 http://www.forumplaystation.com/viewtopic.php?t=11239 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludas22 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 nejde se mi tam prihlasit.....nemuzu to stahnout....a nemuzu to najit.......mohl bys mi poradit jeste nejakou stranku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.