Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zprovoznění internetu od UPC,prosím pomoc!

ebeerman

Otázka

Ddbrý den,

jsem tu nový a mám problém s internetem od UPC.

Když zapojím kabel co mám normálně v notebooku s internetem do PS3 a nastavím vše dle návodu v Tutorialu na vašich stránkách tak mi to pořád píše při testu připojení FAILED.

Nemáte tu někdo v PS3 internet od UPC a nevíte zda nepotřebuje nějáká specifická nastavení těch IP atd?

Děkuji mnohokrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
pokud do pska napojuješ přímo z modemu tak to nepujde potřebuješ DSL router

Nemel nesmysly mám doma UPC PS3 i PC a bez routeru to jde, akorat je opruz to přepojovat pokaždé když potřebuješ jít na net s PC nebo PS3. Proto se doporučuje si pořídit router. Jinak je ještě jedna možnost požádat UPC o přidělení další IP adresy a koupit switch s ohledem na to že chtěj každý měsíc za tu IP adresu navíc 99kč tak je lepší koupit router.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak víš pěkné kulové ten server co na to měli spravoval typek co odešel z UPC a nikdo to po něm nezvládl dělat tak ho zrušili, UPC to ofigo oznámilo. A DSL router je na ADSL službu něco si o tom přečti zoufalče.

Odkaz ke komentáři

• 0

I internetu od upc, registrujes vzdy mac adresu sitove karty, cili paklize ji mas zaregistrovanou pro sitovku pc, a pripojis internet do sitove karty ps3, ktera ma jinou mac adresu, net ti nepobezi. Asi nejednodussi reseni je poridit sitovy prvek (switch, hub, router) do ktereho pripojis net od upc a vsechny ostatni zarizeni pripojis pripojis prave k nemu. Je uz na tobe jestli pres wifi nebo klasicky ethernet.

Odkaz ke komentáři

• 0

Opravdu banda neschopných ignorantů co píšou dokola nesmysly, příště se podívejte na stránky UPC pořádně než napíšete hovadinu, kterou se akorát ztrapníte.

Musí klient, který vyměňuje síťovou kartu, kontaktovat klientské centrum?

Ne, stačí restartovat kabelový modem vytažením z elektrického napájení na 20 vteřin.

http://www.upc.cz/klientsky_servis?aid=66

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu