Cartman182 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Zdravím Mám notebook HP Pavilion dv5 - 1110el Sou tam visty a XP mě to nechce pustit nevíte jak visty totálně odstranit aby mi šli naistalovat Windows XP? Tuším ře to pujde nějak pres freedos, ale ten nwm jak naistalovat :( Za radu která půjde dám thanks + 3000 kreditu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Poslal jsem ti pm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Trochu rozepiš co přesně chceš udělat. Naformátovat Disk(y) a poté nabootovat z cd/dvd XP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 a jak mám disky naformátovat ? Když mi to nejde ,,, notebook oficiálně nepodporuje XP.. proto visty brání tomu aby se dali XP naistalovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 1. Naformátovat Disk(y) musí jít vždy, pokud nejde přes tento počítač - zkus přes Partiton Manager 2. Jasně, že nepodporuje. To je to samé, jako když jsem nainstaloval w7 a poté jsem chtěl nahodit zpět visty (Taky w7 nepodporuje nainstalování Vist). Musíš nabootovat XP při zapínání ntb z dvd. //@Ingnition, co mu tu asi celou dobu píšu ? :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 1) naformátovat 2) vložit CD/DVD XP do mechaniky 3) restartovat PC 4) mělo by ti to bootovat popřípadě si nastav v biosu spuštění CD / DVD dle disku 5) hurááá XP nainstalovány, ovšem nevím jak to budeš mít s ovladačema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Vyřešeno podle návodu od Dark... JInak sice hezký formát atd. ale nejsem si jistej esi by to šlo i s diskem sata.. ostatním aspoň thanks lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 hlavne doufam ze mas pohlidany ovladace pro xp... aby ti pak pulka veci nesla.. . ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Neboj :D Stejně zůstávám u Vist, protože moje legální XP nemohu zatím najít :D :D a do ilegálních nejdu, pak si koupím asi Win7 :... EDIT : ale teď si aspoň reinstnu Vistu :D už to mám zasekaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Zdravím
Mám notebook HP Pavilion dv5 - 1110el
Sou tam visty a XP mě to nechce pustit nevíte jak visty totálně odstranit aby mi šli naistalovat Windows XP?
Tuším ře to pujde nějak pres freedos, ale ten nwm jak naistalovat :(
Za radu která půjde dám thanks + 3000 kreditu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts