F789GH Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 ahoj ,mam takovy problem.Delal jsem obrazky a pouzil jsem urcitou zelenou barvu.JAk uz to byva nezapsal jsem si ji a nevim jak zpetne urcit.mam namysli takove to : #0066ff(modra) tohle potrebuji urcit zpetne obrazku.nevite jak nato?? Obrazek mam ulozeny ale nevim barvu kterou jsem pouzil??:!: diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Já používám toto:http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/ostatni/just-color-picker/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 1) Pomocí kapátka jsi určíš tu zelenou. 2) Klikne 2x vlevo dole na tu barvu kterou jsi si teď označil (vyskočítí okno, kde je vpravo dole kód té barvy,...) EDIT// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 diky moc.co bych si pocal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 jeste jednou diky moc to ARMY-K: preklik jsem se a pak to uz bylo zbetecne.Skoda ze se neda mazat sve prispevky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 stačilo dát thx místo dvou postů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.