T-o-mmy Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Ahoj, trochu blbej dotaz ale neuzu na to přijít: jde někde vůbec nastavit aby když spustím windows MP tak aby se mi zároven nespoštělo i last.fm a já až budu chtít tak si ho spustím sám.. ¨předem dík :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 jde to u instalace ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 lepsi mas winamp a do nej plugin , ten pak muzes libovolne vypinat a zapinat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Zkus - Tools / Enable srobling Jinak Windows MP sux ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Zinglbee: nn to mi nefičí Cartman: zkusím to romeno: když to nepůjde ani přes reinstal stahuju winamp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Ve WMP muzes vypinat pluginy, tak jen vypni last.fm plugin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Cartman: u instalace se mi to nezobrazuje anonymous: ¨když to ve WMP vypnu, a zapnu WMP tak to se to sice nerozjíždí, ale když pak rozjedu samostatně last.fm, tak se mi ani ty písničky potom nenačtou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 ???? Tak ja teda nechapu, co chces... :roll: Muzes to napsat normalne srozumitelne? Chtel jsi, aby se ti nespoustelo last.fm - v tom pripade vypni plugin.. Ted se ti zase nelibi, ze se ti to nezapina, tak si to v hlave proboha srovnej. Pochopitelne, ze bez spusteneho last.fm klienta a pluginu ti to nebude scrobblovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Vůbec nechápu co tu řešíš. Last.fm neni tak náročná aplikace, běží v taskbaru a vůbec ti nevadí. Pokud nechceš scrobblovat, tak to vypni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 ne sry, špatně jsem to napsal... dejte LOCK jen jsem nevědl jak to vypnout ve WMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T-o-mmy
Ahoj, trochu blbej dotaz ale neuzu na to přijít: jde někde vůbec nastavit aby když spustím windows MP tak aby se mi zároven nespoštělo i last.fm a já až budu chtít tak si ho spustím sám.. ¨předem dík :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts