T-o-mmy Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 Ahoj, trochu blbej dotaz ale neuzu na to přijít: jde někde vůbec nastavit aby když spustím windows MP tak aby se mi zároven nespoštělo i last.fm a já až budu chtít tak si ho spustím sám.. ¨předem dík :)
0 Moderators romeno Odesláno Září 18, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 lepsi mas winamp a do nej plugin , ten pak muzes libovolne vypinat a zapinat :)
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 18, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 Zkus - Tools / Enable srobling Jinak Windows MP sux ...
0 T-o-mmy Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 Zinglbee: nn to mi nefičí Cartman: zkusím to romeno: když to nepůjde ani přes reinstal stahuju winamp
0 Anonymous_ Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 Ve WMP muzes vypinat pluginy, tak jen vypni last.fm plugin...
0 T-o-mmy Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 Cartman: u instalace se mi to nezobrazuje anonymous: ¨když to ve WMP vypnu, a zapnu WMP tak to se to sice nerozjíždí, ale když pak rozjedu samostatně last.fm, tak se mi ani ty písničky potom nenačtou
0 Anonymous_ Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 ???? Tak ja teda nechapu, co chces... :roll: Muzes to napsat normalne srozumitelne? Chtel jsi, aby se ti nespoustelo last.fm - v tom pripade vypni plugin.. Ted se ti zase nelibi, ze se ti to nezapina, tak si to v hlave proboha srovnej. Pochopitelne, ze bez spusteneho last.fm klienta a pluginu ti to nebude scrobblovat..
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 18, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 Vůbec nechápu co tu řešíš. Last.fm neni tak náročná aplikace, běží v taskbaru a vůbec ti nevadí. Pokud nechceš scrobblovat, tak to vypni.
0 T-o-mmy Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 ne sry, špatně jsem to napsal... dejte LOCK jen jsem nevědl jak to vypnout ve WMP
Otázka
T-o-mmy
Ahoj, trochu blbej dotaz ale neuzu na to přijít: jde někde vůbec nastavit aby když spustím windows MP tak aby se mi zároven nespoštělo i last.fm a já až budu chtít tak si ho spustím sám.. ¨předem dík :)
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts