Arcon Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli mohu hrát opatchované hry přes "PPF-O-MATIC3" na xbox live aniz bych dostal ban? Pripadne je nejaka moznost krome flashe jak si zahrat novejsi hry na livu aniz bych mel fw 1.51? Díky za odpovědi :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 xDante hraje "patchovane" hry na livu prý už hodně dlouho a bez problému a dle mě je to stěma banama jen vymyšlené /jinak nechapu proč zakládáš nový thread když sto moh napsat do původního topicu od romena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 hraju polovinu opatchovanych her taky online a no problemo ;) .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Taky se přikláním k názoru, že to je jedno. Ale věřím tomu, že se bany dávají za to, když budete hrát hru přes net, která ještě oficiálně nevyšla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcon Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Diky, tak to taky risknu :) Jinak se omlouval ze jsem zalozil nove tema, spatne jsem hledal :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcon Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Jinak treba takovy NHL10 si zahrat uz muzu ne? To uz oficialne vyslo ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 ano uz muzes akorat si hlidej aby to ofiko vyslo v CR a ne v usa apod ;) .... jinak s tim banem si myslim ze to je tak ze dostanes jedine pokud budes hrat nejakej titul pred vydanim a budes kloflej na live... a nebo ani ne na live... (ale vyplati se promazat vsechny savy a instalaci ty hry ...) protoze tam se taky zapisuje datum... takze to mam tak ze odpojim kabel... hraju... atd... ale pred livem vsechno co se tyce hry tak promazu... nainstaluju, udelam novej save a pak teprve na live.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcon Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Ok, dikes...jinak tam am tam zadanou zemi UK (Ceska republika mi dat nesla). Takze tim padem se musim orientovat podle UK a ne podle CR, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 příště budou body za zakládání topicu, který tu je již řešen a jak bylo řečeno...každou hru patchuju a žádný problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Arcon
Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli mohu hrát opatchované hry přes "PPF-O-MATIC3" na xbox live aniz bych dostal ban? Pripadne je nejaka moznost krome flashe jak si zahrat novejsi hry na livu aniz bych mel fw 1.51?
Díky za odpovědi :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts