Fox666111 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Mám problém, vyreklamoval jsem psp a dostal jsem slim a ted když ho zapnu tak menu vidím jen když mám psp pod silným světlem jinak je vse černé. poradte prosím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Mám problém, vyreklamoval jsem psp a dostal jsem slim a ted když ho zapnu tak menu vidím jen když mám psp pod silným světlem jinak je vse černé. poradte prosím . - odpojene podsviceni. Dej jim to zpatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fox666111 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 a neda se to udelat jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 a neda se to udelat jinak? rozeber si to a zapoj si ho... prides o zaruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fox666111
Mám problém, vyreklamoval jsem psp a dostal jsem slim a ted když ho zapnu tak menu vidím jen když mám psp pod silným světlem jinak je vse černé. poradte prosím .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts