xUltimate Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Ahoj, mám HDMI kabel z xka do monitoru. Nejde mi ovšem zvuk. Vim, že HDMIčko přenáší jen obraz, ale přes VGA zvuk vést nemůžu, protože se mi tam oba nevejdou. Poradil by mi někdo, co s tím !? thx... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 v hdmi jde zvuk videl bych chybu v nastaveni xka nebo spatne pripojeneho hdmi do monitoru jinak nwm xko s hdmi nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kecup10 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 pokud nemas v monitoru zabudovane reproduktory, tak je jasne, ze ti zvuk nepude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Ahoj,mám HDMI kabel z xka do monitoru. Nejde mi ovšem zvuk. Vim, že HDMIčko přenáší jen obraz, ale přes VGA zvuk vést nemůžu, protože se mi tam oba nevejdou. Poradil by mi někdo, co s tím !? thx... HDMIcko prenasa obraz aj zvuk!!! To si vedel doteraz zle :cheesygrin: Ked chces viest obraz cez HDMI a zvuk do zvukoveho zariadenia (domace kino, av receiver, repro zostavu s optickym vstupom), tak si kup toto: http://www.playshop.sk/xindex.php?page=xinfo&item=1886 Takto mozes mat cez opticky kabel aj plnohodnotny zvuk 5.1 :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Na tohle mas navody v tutorialech , myslim ze jsou tam dokonce 2 . Tema o reseni potizi s pripojenim monitoru tu je taky , tak nevim proc zakladas nove . Na foru jsi uz dost dlouho , tak mi nerikej ze o tom nevis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xUltimate
Ahoj,
mám HDMI kabel z xka do monitoru. Nejde mi ovšem zvuk. Vim, že HDMIčko přenáší jen obraz, ale přes VGA zvuk vést nemůžu, protože se mi tam oba nevejdou. Poradil by mi někdo, co s tím !? thx...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts