CHheVvy Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Ahoj, hry mi šli v pohodě po tom co jsem naformátoval PC tak se mi třeba L4d zpomaluje normálně hraji a najednou se to zpomalý a zas to beží normálně a takhle třeba desekrát dříve jsem stím neměl problémy nevíte někdo co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 DELETE já myslel že v PSP :sorry: Jsem si řikal co je L4D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 pokud mas cpu od amd (x2 apod. ) zkusil bych amd dual core optimizer.... pomahal kdyz se hry zrychlovali ... treba pomuze i zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Zkontroluj si' date=' že máš ve VSH menu nastavený u CPU Default.Když to nevyřešít tím, tak koukni na koncovku hry a převeď do ISO[/quote'] Heh.. na PC mu to asi moc nepomuze :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 tak takhle kdo mi to pomůže vyřešit dám mu THX a PT do tý doby než na to příjdu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 jo mas virus v PC kterej nejde videt ani smazat musis preinstalovat windows tez mi to delalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 psal jsem že je přeformátovaný tedy vše smazaný takže t ovirus být nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 ale muze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 psal jsem že je přeformátovaný tedy vše smazaný takže t ovirus být nemůže muzu za tu domu ti tam mohl skocit cerv nebo i vir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Ahoj, hry mi šli v pohodě po tom co jsem naformátoval PC tak se mi třeba L4d zpomaluje normálně hraji a najednou se to zpomalý a zas to beží normálně a takhle třeba desekrát dříve jsem stím neměl problémy nevíte někdo co stím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.