RohLLIKs Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 http://aukro.cz/item740991797_xbox_360_bezdratovy_ovladac_rapid_fire_rapidfire.html wtf do prd*le? to uz se cheatuje i na Xku? jeden by se z toho podelal..prisahal bych ze uz sem jednoho manika s touhle prasranou potkal na GoW2..kosil to z revorveru rychleji nez z rotacaku, ale nejde to nijak dokazat..uz ste taky podobny magory na MP potkali? zajimalo by me jak moc je to uz rozsireny. btw zkuste si to nekdo koupit dam vam takovy koleno do vajec ze budete mesic chodit v predklonu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 tehle je spousta vsude po ebay, ze vsech ruznych zemi a maji par zmen, ale funguji dobre, tedy podle vsech dostupnyh videi :D napr. v cod5 to jde i v jinych CoD... no asi je to treba pomucka na ziskani ajchu, ale nemyslim ze si ty hry pak uzijou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 http://aukro.cz/item740991797_xbox_360_bezdratovy_ovladac_rapid_fire_rapidfire.htmlwtf do prd*le? to uz se cheatuje i na Xku? Objevil jsi Ameriku, víš o tom? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 stejně to je pěkně na nic pokud člověk neumí hrát nemá mušku.. je mu to stejně na nic :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 takze to ma hodne lidi? meli by se veset za koule Falifaxis: ano ten tvuj prispevek je velmi dulezity vis o tom? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Falifaxis: ano ten tvuj prispevek je velmi dulezity vis o tom? dekuji Tak jako tenhle topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 presne tak, vlastne se tu bavime o zlehcovani her diky tomuhle rapid fire gamepadu, chtel bych videt nejaky schemata zapojeni a porovnat s normal xboxovym ovladacem, co je k tomu zapotrebi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 někde jsem četl, že v Call of Duty 4 rapid fire už nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 proč by nefungoval ? je to přece uprava joysticku a ne hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 proč by nefungoval ? je to přece uprava joysticku a ne hry.. Ano, ale hru opatchovali tak, že každá zbraň má svůj "limit" palby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 RohLLIKs: v GoW2 kdo hraje s hammerburstem tak má na 80% tenhle rapid.... Jinak sem taky četl že v CoD4 rapid už nejde díky patchu kerý udělal že zbraně musí mít určitou časovou odezvu mezi jednotlivými kulkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Nesnasim zkurven* zamrdan* zmrd* v GOW2 co maji rapidfire... Ja sice hammerburst pouzivam ale strileni mackam rychle (mozna to i vypada jako rapid)... Ja jen kdyz si na nekoho vzpomenu kdo to mel tak penim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Jinak sem taky četl že v CoD4 rapid už nejde díky patchu kerý udělal že zbraně musí mít určitou časovou odezvu mezi jednotlivými kulkami Přesně tohle jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 já to mám a ke to paráda :-D:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 To se máš opravdu čím chlubit. Sem rád že vím o dalším českém ubožáku který ho má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 voe to byla sranda myslíš že by jse tomu přiznal a do tedka jsem nevěděl že se to prodává já myslel že se to dá vyrobit:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 RohLLIKs a jinak z revolveru jde střílet rychle stačí si nechat jeden náboj a jak nekoho uvidíš vistřel a nabij a náboje ti blikaj tak to máš rychlost střelby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Rapid fire je o ničem. Například když chodim v COD5 s Geweherem, baví mě to mačkat, je přesnej, rapid fire je o ničem. I když mě to na druhou stranu láká vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 co já vím tak codka maj už update takže rapidu se nemusíme bád jen mě to sere u gow2 jak mě pokaždé rostřílel týpek všechny jsem rozjebal jen ten jeden chuj mě dal hammerburstem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 David50G: usuzuji podle tvých slov že jsi skiller, pojď si dát 1v1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 RohLLIKsa jinak z revolveru jde střílet rychle stačí si nechat jeden náboj a jak nekoho uvidíš vistřel a nabij a náboje ti blikaj tak to máš rychlost střelby no shit! :D tohle nebylo perfect nabiti to mi ver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 RohLLIKs tak ten dotiční byl zmrd=banned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 David50G: pojď si dát 1v1 v GoW nebo GoW2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Sheva pozdej na chvílku třeba gow2 jednička je ko prasklé cd si mě zatím přidej ale jak vidím jsi z nejakého klanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.