Kotysuss Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Naistaloval jsem si GTA SA a hned při prvním spuštění se mi oběvil problem spočívá v tom že postava mi neustále couve tj. že se ke mě otočí obličejem a jde proti mě jestli mě nekdo chápe tak budu rád protože jsem zkoušel i změnit nastavení tlačítek ale pořát to dělá. Nevím jak dál prosím poraďte mi děkuju.:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Hru máš origoš bo warez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 jedno co máš , skus nejnovější patch a crack na něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotysuss Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 má to vypálený z originalu ale jeste me napadlo jestli to neni tim ze mám k pc pripojenej volant ale v nastavení tlačitek nemám nic na volant nastaveny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 :D Je to možný, když jsem hrál Line Age II tak se mi pořád točila obrazovka vypojil jsem volant a bylo hotovo. To samý se mi stalo ve hře Medal of Honor Airborne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotysuss Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 :D Je to možný, když jsem hrál Line Age II tak se mi pořád točila obrazovka vypojil jsem volant a bylo hotovo. To samý se mi stalo ve hře Medal of Honor Airborne. mno takže volant odpojenej odinstalovanej a porát co stim? ty patche nevim jakou mám verzi ted a ani nevim kde je najit bo hledat a ty kreky už vůbec ne ! dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Skus reinstalovat hru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotysuss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Skus reinstalovat hru ... mno takže divej ted sttáhuju jinou verzy z mininova.org pokud to nepomuze tak uz nevim zkusim jeste ty cracky ale nevim kde je hledat mno takze parmenum zdar!:!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotysuss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 mno takže divej ted sttáhuju jinou verzy z mininova.org pokud to nepomuze tak uz nevim zkusim jeste ty cracky ale nevim kde je hledat mno takze parmenum zdar!:!::!: jeto stejný problém jako u toho mého dvd! co stim vite nekdo!:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotysuss Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 jeto stejný problém jako u toho mého dvd!co stim vite nekdo!:cry: Kde prosim vás najdu ty patche a ty kreky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotysuss Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Kde prosim vás najdu ty patche a ty kreky??? problem vyřešen. odinstalováno a kaslu na to!!!!:!::ziped::cry::cry::cry::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.