Kotysuss Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Odesláno Září 19, 2009 Naistaloval jsem si GTA SA a hned při prvním spuštění se mi oběvil problem spočívá v tom že postava mi neustále couve tj. že se ke mě otočí obličejem a jde proti mě jestli mě nekdo chápe tak budu rád protože jsem zkoušel i změnit nastavení tlačítek ale pořát to dělá. Nevím jak dál prosím poraďte mi děkuju.:!: Citovat
LoCo99 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Odesláno Září 19, 2009 jedno co máš , skus nejnovější patch a crack na něj Citovat
Kotysuss Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 20, 2009 má to vypálený z originalu ale jeste me napadlo jestli to neni tim ze mám k pc pripojenej volant ale v nastavení tlačitek nemám nic na volant nastaveny! Citovat
werty Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Odesláno Září 20, 2009 :D Je to možný, když jsem hrál Line Age II tak se mi pořád točila obrazovka vypojil jsem volant a bylo hotovo. To samý se mi stalo ve hře Medal of Honor Airborne. Citovat
Kotysuss Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 :D Je to možný, když jsem hrál Line Age II tak se mi pořád točila obrazovka vypojil jsem volant a bylo hotovo. To samý se mi stalo ve hře Medal of Honor Airborne. mno takže volant odpojenej odinstalovanej a porát co stim? ty patche nevim jakou mám verzi ted a ani nevim kde je najit bo hledat a ty kreky už vůbec ne ! dekuju Citovat
Kotysuss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2009 Skus reinstalovat hru ... mno takže divej ted sttáhuju jinou verzy z mininova.org pokud to nepomuze tak uz nevim zkusim jeste ty cracky ale nevim kde je hledat mno takze parmenum zdar!:!::!: Citovat
Kotysuss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2009 mno takže divej ted sttáhuju jinou verzy z mininova.org pokud to nepomuze tak uz nevim zkusim jeste ty cracky ale nevim kde je hledat mno takze parmenum zdar!:!::!: jeto stejný problém jako u toho mého dvd! co stim vite nekdo!:cry: Citovat
Kotysuss Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 jeto stejný problém jako u toho mého dvd!co stim vite nekdo!:cry: Kde prosim vás najdu ty patche a ty kreky??? Citovat
Kotysuss Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 Kde prosim vás najdu ty patche a ty kreky??? problem vyřešen. odinstalováno a kaslu na to!!!!:!::ziped::cry::cry::cry::psp: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.