Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Motorsport 2

Glutton

Recommended Posts

Čau,

náhodou jsem narzil na nějaký články o Forze Motorsport 2 a docela mě ta hra zaujala. Ale jak jsem hledal jakkoliv, tak jsem nenašel to co mě zajímá nejvíc - a to jestli ta hra má být hratelná na normálním Xbox360 ovladači. Nemyslím tím jestli ho hra bude podporovat (to skoro na sto procent jo), ale se s tím bude dát i dojet závod.

Nějak mi pořád nejde dohromady maximální realismus (kterým se všechny preview chlubí) a dvě páčky na ovladači. To bu´d zavání neovladatelností a nebo zjednodušenou arkádou. Tak pořád přemýším jestli má smysl o týhle hře uvažovat když nemám volant...

Nečetli jste náhodou o tomhle někdo někde nějaký info? Nebo nemáte zkušenosti s předchozím dílem?

Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No počet PC uživatelů s volntem je taky mizivý a přesto jsou závodní hry, kerý na klávesnici prostě neodehraješ - teda jako tu trať nějakou třicítkou projedeš ale o závodění si můžeš nechat jen zdát... tak se too trochu bojím u Forzy.

Jednak se mi za volant nehce utrácet a druhak ho ani nemám kam dát. Teda voland bych někam ještě položil. Ale pod žádnej ze stolků v pokoji se mi nevejdou pedály...

Taky trochu doufám v demo. Nějak si reálnější ovládání auta ovladačem pořád neumím představit.

Odkaz ke komentáři

Boze, to myslis vazne ten prispevok ? :) Aky problem prosim Ta vidis v tych dvoch packach ??? Autori sami sa vyjadrili, ze hra bude absolutne vyuzivat klasicky 360 ovladac, ze to bude zazitok hrat uz tymto, nielen volantom ;) Vraj budeme citit kazdu zmenu na trati, nerovnosti a podobne a to nielen vdaka vibraciam... Ta hra je inak 100 percentna bomba, to si dovolim tvrdit uz teraz..ved aj mam predobjednanu limitovanu ediciu :)

Odkaz ke komentáři

Satharon:

No jaký vidím problém? Malá přesnost... ty páčky mi zse tolik citlivý nepřijdou aby se tím dal ovládat realistickej jízdní model - myšleno ve smyslu že prostě bude problém správně trefit natočení kol nebo stisknutí brzdy v zatáčce...

Má-li to mít realistickej jízdní model tak asi takhle:

Dokážeš si představit že bych ti v autě odmontoval medály a voland a nahradil je dvěma páčkama z Xbox ovladače? Troufnul by jsi si s takovým ovládáním vyrazit do městskýho provozu? Já teda určitě škrábnul bych to na první křižovatce. A to mluvím o poklidné pomalé jízdě kde o nic nejde. Natož o závodech kde jde právě o pesnost a kažád chyba tě může stát několik míst...

No asi budu muset stáhnout demo a uvidím.

Mimochodem. na páčky si dokážu jakžtakž představit přenesení plyn, brzdy a volnatu. Ale kam nacpou spojku? (má-li to být realistický simulátor)

Odkaz ke komentáři

NFS?! Teda sorry, ale tohle jsi teda netrefil ani omylem. Sice ještě není ani demo, takže nemůžu soudit, ale doporučuju Ti pořídit první díl Forza Motorsport. Je to sice na ještě původní X-ko, ale na 360-ce to pochopitelně rozjedeš taky. Hned jak jsem pořídil X360, vzal jsem si k ní tuhle hru a ikdyž jsem odjel zatím cca 4 závody, můžu s absolutně klidným svědomím říct, že je to SIMULÁTOR a celkem těžkej (srovnávám s arkádovější TRD 3 na PC, ze které jsem asi trochu zmlsaný :) ). Doporučuji před podobnými reakcemi přečíst alespoň pár info, nebo např. recenze na první díl ;) . A pro nováčky to pochopitelně může být také - předpokládám podporu "asistentů" kontroly nad vozem, kterou si hardcore hráči vypnou (já si asi něco nechám :D ).

Odkaz ke komentáři

Milujem premudrete prispevky od ludi, ktori nemaju sajno co pisu...Jajar to napisal dobre. Forza 1 kraluje co sa tyka simulacie, GT4 mam taktiez rad, ale celkovo je Forza realnejsia. Nemate predstavu hosani co prinesie druhy diel...nechce sa mi fakty pisat po x-ty krat, skuste sa nabuduce aspon informovat, ked ste nevideli ani prvy diel...

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Dnes jsem mel moznost odzkouset original volant k Xbox360 na hre Colin Mc Ray DIRT a muzu vam rict ze je to naprosta bomba. Volant se chova uplne skvele a predcil veskere moje ocekavani. Vazne to byla neuveritelna parada co se tyce hratelnosti atd. Skoda jen ze me kamos kterymu to patri po ctyrech hodinach hrani vykopal z domu. No nic v jednom mam jasno. Zitra si ho pujdu koupit taky. Na jinych hrach jsem ho nezkousel ale i kdybych ho mel mit jen na hru Colin DIRT tak se to jiste vyplati.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Detail - Hral jsem Forzu 2. (Jeste kdybych tak mohl rict, ze doma a na vlastnim!) Konkretne se to ovlada "triggery" na zadni strane ovladace, ktere jsou plne analogove a ovladaji plyn a brzdu, na pacce se zataci. Ovladani je perfektni, staci jenom privyknout stisku triggeru a clovek ma ovladani vozu pevne v rukou. Zavodi se s tim bez problemu.

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
  • 3 months later...

Chci se zeptat, kdyz mam originalni hru FM2 v anglictine a mam tam nahrany uz nejaky ty achievementy a tady bych si stahl FM2 s CZ titulkama budu moci normalne pokracovat dal v kariere? Hru hraju z DVD na HDD jsem to jeste nedaval. Ale nechcu si poskrabat originalni DVD a taky bych chtel vedet co tuninguju protoze anglicky moc neumim tak by se CZ hodila :roll:

Odkaz ke komentáři

POkud jsi hru kopoval u nás, tka jí máš určitě v češtině - akorát že v mnoha hrách to nejde nastavit a tahá si to z nastavení konzole. Pokud najedeš do regional settings a dáš tam Czech Republic, mělo by tě to přepout do české verz.e Bez nějakýho rozcházení stažené verze.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu