Glutton Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Čau, náhodou jsem narzil na nějaký články o Forze Motorsport 2 a docela mě ta hra zaujala. Ale jak jsem hledal jakkoliv, tak jsem nenašel to co mě zajímá nejvíc - a to jestli ta hra má být hratelná na normálním Xbox360 ovladači. Nemyslím tím jestli ho hra bude podporovat (to skoro na sto procent jo), ale se s tím bude dát i dojet závod. Nějak mi pořád nejde dohromady maximální realismus (kterým se všechny preview chlubí) a dvě páčky na ovladači. To bu´d zavání neovladatelností a nebo zjednodušenou arkádou. Tak pořád přemýším jestli má smysl o týhle hře uvažovat když nemám volant... Nečetli jste náhodou o tomhle někdo někde nějaký info? Nebo nemáte zkušenosti s předchozím dílem? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Zamysli se kolik lidi ma asi volant k X360? 5%? Maximalne, takze pokud autori nejsou dementi, tak to bude 100% hratelny na ovladaci. A pokud chces super realitu, bez si zajezdit na ceske silnice, to je super offroad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 ovladač u už snad vyjde demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 No počet PC uživatelů s volntem je taky mizivý a přesto jsou závodní hry, kerý na klávesnici prostě neodehraješ - teda jako tu trať nějakou třicítkou projedeš ale o závodění si můžeš nechat jen zdát... tak se too trochu bojím u Forzy. Jednak se mi za volant nehce utrácet a druhak ho ani nemám kam dát. Teda voland bych někam ještě položil. Ale pod žádnej ze stolků v pokoji se mi nevejdou pedály... Taky trochu doufám v demo. Nějak si reálnější ovládání auta ovladačem pořád neumím představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Pokud to myslis se zavodnima hrama vazne, tak si urcite volant porid. Vzdyt se chysta Colin:Dirt, Sega RAlly Revo, Flatout, PGR4, FORZA 2 ... tenhle rok je proste zavodni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 ten volant neni špatny ale nepotřebuju ho ovladač od xka je prostě super na ovladani všeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Boze, to myslis vazne ten prispevok ? :) Aky problem prosim Ta vidis v tych dvoch packach ??? Autori sami sa vyjadrili, ze hra bude absolutne vyuzivat klasicky 360 ovladac, ze to bude zazitok hrat uz tymto, nielen volantom ;) Vraj budeme citit kazdu zmenu na trati, nerovnosti a podobne a to nielen vdaka vibraciam... Ta hra je inak 100 percentna bomba, to si dovolim tvrdit uz teraz..ved aj mam predobjednanu limitovanu ediciu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Satharon: No jaký vidím problém? Malá přesnost... ty páčky mi zse tolik citlivý nepřijdou aby se tím dal ovládat realistickej jízdní model - myšleno ve smyslu že prostě bude problém správně trefit natočení kol nebo stisknutí brzdy v zatáčce... Má-li to mít realistickej jízdní model tak asi takhle: Dokážeš si představit že bych ti v autě odmontoval medály a voland a nahradil je dvěma páčkama z Xbox ovladače? Troufnul by jsi si s takovým ovládáním vyrazit do městskýho provozu? Já teda určitě škrábnul bych to na první křižovatce. A to mluvím o poklidné pomalé jízdě kde o nic nejde. Natož o závodech kde jde právě o pesnost a kažád chyba tě může stát několik míst... No asi budu muset stáhnout demo a uvidím. Mimochodem. na páčky si dokážu jakžtakž představit přenesení plyn, brzdy a volnatu. Ale kam nacpou spojku? (má-li to být realistický simulátor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Realisticky simulator bych radsi nerikal. Nebude to NFS, ale musi to taky bejt zabavny. Nekde sem cetl, ze to bude i pro uplne novacky, ne jen pro maniaky co sedej celej rok u aut :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 NFS?! Teda sorry, ale tohle jsi teda netrefil ani omylem. Sice ještě není ani demo, takže nemůžu soudit, ale doporučuju Ti pořídit první díl Forza Motorsport. Je to sice na ještě původní X-ko, ale na 360-ce to pochopitelně rozjedeš taky. Hned jak jsem pořídil X360, vzal jsem si k ní tuhle hru a ikdyž jsem odjel zatím cca 4 závody, můžu s absolutně klidným svědomím říct, že je to SIMULÁTOR a celkem těžkej (srovnávám s arkádovější TRD 3 na PC, ze které jsem asi trochu zmlsaný :) ). Doporučuji před podobnými reakcemi přečíst alespoň pár info, nebo např. recenze na první díl ;) . A pro nováčky to pochopitelně může být také - předpokládám podporu "asistentů" kontroly nad vozem, kterou si hardcore hráči vypnou (já si asi něco nechám :D ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 Milujem premudrete prispevky od ludi, ktori nemaju sajno co pisu...Jajar to napisal dobre. Forza 1 kraluje co sa tyka simulacie, GT4 mam taktiez rad, ale celkovo je Forza realnejsia. Nemate predstavu hosani co prinesie druhy diel...nechce sa mi fakty pisat po x-ty krat, skuste sa nabuduce aspon informovat, ked ste nevideli ani prvy diel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamen Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Dnes jsem mel moznost odzkouset original volant k Xbox360 na hre Colin Mc Ray DIRT a muzu vam rict ze je to naprosta bomba. Volant se chova uplne skvele a predcil veskere moje ocekavani. Vazne to byla neuveritelna parada co se tyce hratelnosti atd. Skoda jen ze me kamos kterymu to patri po ctyrech hodinach hrani vykopal z domu. No nic v jednom mam jasno. Zitra si ho pujdu koupit taky. Na jinych hrach jsem ho nezkousel ale i kdybych ho mel mit jen na hru Colin DIRT tak se to jiste vyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GRiM Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Detail - Hral jsem Forzu 2. (Jeste kdybych tak mohl rict, ze doma a na vlastnim!) Konkretne se to ovlada "triggery" na zadni strane ovladace, ktere jsou plne analogove a ovladaji plyn a brzdu, na pacce se zataci. Ovladani je perfektni, staci jenom privyknout stisku triggeru a clovek ma ovladani vozu pevne v rukou. Zavodi se s tim bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ltb Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Jak vyvolat replay závodu ve hře Forza Motorsport 2?? Mám origoš, českou verzi a prostě jsem na to nepřišel :blink: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Předpokládám,že používáš paměťovou kartu.Na replaye NUTNĚ potřebuješ HARDISK...Bohužel...Nikde to nepíšou ani na obalu hry,ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ltb Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 OK, jojo, mám zatím jen paměťovku...díky za info. Myslel jsem si to, ale nenašel jsem ani nic na netu :-( Tak alespoň se o to už nebudu snažit. Měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Prosim vás mam forzu 2 v CZ ale ted se mi stahl s LIVE patch a cestina zmizela :( jak se mohu toho patche zbavit moc vam dekuji za jakoukoliv radu Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Bonny: nesmysl. Podívej se do dashboardu jestli máš nastavený v locale češtinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Bonny: nesmysl. Podívej se do dashboardu jestli máš nastavený v locale češtinu... Moc dekuji měl jsi pravdu pomohlo to diky moc !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martah Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Chci se zeptat, kdyz mam originalni hru FM2 v anglictine a mam tam nahrany uz nejaky ty achievementy a tady bych si stahl FM2 s CZ titulkama budu moci normalne pokracovat dal v kariere? Hru hraju z DVD na HDD jsem to jeste nedaval. Ale nechcu si poskrabat originalni DVD a taky bych chtel vedet co tuninguju protoze anglicky moc neumim tak by se CZ hodila :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 máš nastavenou v xku czech republic? protože pal verze by měli mít myslim všechny cz titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 POkud jsi hru kopoval u nás, tka jí máš určitě v češtině - akorát že v mnoha hrách to nejde nastavit a tahá si to z nastavení konzole. Pokud najedeš do regional settings a dáš tam Czech Republic, mělo by tě to přepout do české verz.e Bez nějakýho rozcházení stažené verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martah Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Mate pravdu :bash: region jsem mel UK snad to pomuze ale language musi byt english co? :cry: edit: tak jsem to zkusil a pomohlo to konecne to mam CZ diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Forzza je super že :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martah Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Nevim jestli to myslis ironicky ale jo je super 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.