3FF3CT Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Ahoj našel jsem toto větrání a zaujaly mne jeho možnosti, nejspíš objednám odněkud, např. z ebay.com Pro pochopení : Co si o tomto chlazení myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 lepší,tíšší než origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sid1468621394 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Moc se mi tomu porovnání nechce věřit, je to opravdu O TOLIK tišší než originál, jak je slyšet v tom videu? Jestli ho koupíš tak dej prosím vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 ty chcešjako původní vštráky vyměnit za tyto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 ty chcešjako původní vštráky vyměnit za tyto proc ne? 12V jsou, napojujou se normal jako tamty co jsou original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak jak to dopadlo porídil si to nekdo mam arcade 120gb HDD + coolerfan a obcas mi zamrzaji hry je to nejspis chlazenim tak by me to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak jak to dopadlo porídil si to nekdo mam arcade 120gb HDD + coolerfan a obcas mi zamrzaji hry je to nejspis chlazenim tak by me to zajímalo koupeno z ebay za zhruba 650Kč spokojenost naprostá, samotné větráky ti sníží teplotu o zhruba 10C a s dalšími sacími ventilátory docílíš toho, že ti nic zamrzat nebude a prodloužíš si tak životnost xboxu. Jinak možnost měnit rychlost otáček na zadní části je celkem užitečná např. při sledování DVD. Na playcentru prodávají taky whisper ale ne max (bez regulátorů otáček). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
3FF3CT
Ahoj našel jsem toto větrání a zaujaly mne jeho možnosti, nejspíš objednám odněkud, např. z ebay.com
Pro pochopení :
Co si o tomto chlazení myslíte?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.