Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

need for speed carbon se seka

kuba741

Otázka

custe takze mam problem no stahl jsem si nfs carbon mam visty dal jsem vse na max 4xAA 1280x1024 no a cekal jsem ze to pujde plynule a ejhle 20-25 fps coz je dooost blby jnak moje pc amd athlon x2 5000+ 2x2,7ghz

msi radeon hd4650 1gb ddr2 2gb ramky pc to nemuze byt tak se ptam cim by to mohlo byt?pac nfs shifty rozjedu na max s 2xAA a cca 27fps je to krasne hratelny bo 30fps tyk takze pohoda ale ty carbony mi vrtaj hlavou no:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

S hd4650 na max a aa?Těžko,já jedu na Dual core e2180 nataktovanej na 2,6ghz,2gb ram a ati hd 4670 na detaily střední kromě textury ty mám na high,rozlišení 1280x1024 a jede to plynule,ale když je nějakej okruh náročnej,tak nedělá problém třeba i nějakej propad k 15fps...Ale hrát se to dá,není to tak častý.Takže na hd4650 těžko si zahraješ na high...

Jinak carbon by ti měl jít plynule na nejvyšší,zkus vypnout AA...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu