Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nhl 10 online

maras1984

Recommended Posts

klidne by jsme mohli usporadat nejaky maly turnajek pro prcu pigi tak jsi me pridej a zahrajem jsi nejaky zapasy pro srandu ja taky nejsem nejaky mistr tak zatim byl bych ale nesmi to byt turnajek do nekonecna tak max 10-12 lidi jen tak kdyz bude volny casik tak by jsme mohli odehrat zapasy kdo by jse prihlasil to by jse jeste domluvilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klidne by jsme mohli usporadat nejaky maly turnajek pro prcu pigi tak jsi me pridej a zahrajem jsi nejaky zapasy pro srandu ja taky nejsem nejaky mistr tak zatim byl bych ale nesmi to byt turnajek do nekonecna tak max 10-12 lidi jen tak kdyz bude volny casik tak by jsme mohli odehrat zapasy kdo by jse prihlasil to by jse jeste domluvilo

tak pod zahrat :ok: :ok:

Odkaz ke komentáři

hele a máte origo, nebo pálenku? NHL 09 jsem originál, ale 10 mám zatím jen vypálené a bojím se abych nedostal ban, když to budu hrát, je to vklidu? Jinak bych s váma taky zahrál, turnaj sice asi ne(jsem přihlášen už do jiných turnajů) ale jen tak bych zahrál :)

Odkaz ke komentáři

ja bych byl taky spis jen tak zahrat pro srandu nez turnaj suchac500 jasny muzem dat tymovky dva na dva nebo jen tak 1 na 1 brake neboj my to hrajem pal.nhlko a kdyz jsi budes hlidat kdyz to nebudes hrat hned co to vyjde tak budes v pohode a nemusis jse niceho bat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu