maras1984 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ahojte dal by nekdo zaparit nove nhl 10 online kdyztak dejte vedet mujnick je maras1984 :D mejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Klidně mohl by se uspořadat nějakej turnaj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ja mam taky NHL 10 sice to moc neumim ale zahraju si rad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maras1984 Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 klidne by jsme mohli usporadat nejaky maly turnajek pro prcu pigi tak jsi me pridej a zahrajem jsi nejaky zapasy pro srandu ja taky nejsem nejaky mistr tak zatim byl bych ale nesmi to byt turnajek do nekonecna tak max 10-12 lidi jen tak kdyz bude volny casik tak by jsme mohli odehrat zapasy kdo by jse prihlasil to by jse jeste domluvilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 klidne by jsme mohli usporadat nejaky maly turnajek pro prcu pigi tak jsi me pridej a zahrajem jsi nejaky zapasy pro srandu ja taky nejsem nejaky mistr tak zatim byl bych ale nesmi to byt turnajek do nekonecna tak max 10-12 lidi jen tak kdyz bude volny casik tak by jsme mohli odehrat zapasy kdo by jse prihlasil to by jse jeste domluvilo tak pod zahrat :ok: :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 hele a máte origo, nebo pálenku? NHL 09 jsem originál, ale 10 mám zatím jen vypálené a bojím se abych nedostal ban, když to budu hrát, je to vklidu? Jinak bych s váma taky zahrál, turnaj sice asi ne(jsem přihlášen už do jiných turnajů) ale jen tak bych zahrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 klidne se pridam jen musim poridit golda :) co udelat teamy ? :D docela bych si to dal s pigim :D proti nekomu ... (protoze to taky neumim :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maras1984 Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ja bych byl taky spis jen tak zahrat pro srandu nez turnaj suchac500 jasny muzem dat tymovky dva na dva nebo jen tak 1 na 1 brake neboj my to hrajem pal.nhlko a kdyz jsi budes hlidat kdyz to nebudes hrat hned co to vyjde tak budes v pohode a nemusis jse niceho bat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ok tak si mě přidejte do přátel, nick mám BrakeZ . Zítra můžem dát :) klidně kdybychom se sešli všichni tak můžem dát i 3v3 nebo tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 taky si me pridejte sel bych zahrat n8bik84 :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maras1984 Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 kluci tak jsem jsi vas pridal a nekdy dame zapasy tak zatim a kdyby chtel zahrat tak muj gamertag maras1984 tak zatim caudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.