steelpeter Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Ahoj chtel bych zkusit multiplayer třeba Resistance verze USA. Pše mi to jako i jine hry YOU MUST SIGN UP FOR PLAYSTATIN NETWORK.Jak to řešíte že tu máte klany že hrajete??? Jinak wifi mi šlape.. Prosím poradte Mám cfw 5,00M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Nejdřív potřebuješ 5.50 GEN, aby jsi mohl hrát infrastructure hry, protože SONY udělalo "omezení" proti CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Ok du do toho. Je tam nejake omezeni na tom gen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 no neni, jinak by ti to neradil :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Ok díky čtu tu i že se mohu vratit na zpet takže ok. Jsem zvedav jak vypadaji multaci. A zda si bude s kym zahrat. Koukam že tady v klanu je na Resistenc plno. Vlastně mě složila chřipka tak mám dlouhou chvíli. Jinak se normálně nezastavím. Tak i nějaký klan aktivně nebudu moci držet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Tak jsem tu zas MÁM 5,50-A GEN (full) Ale multak mi nejede stale to same.Napadá vás co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Udělal si instalaci updatu, která umožňuje přístup na PSN ? Přístup na PSN - http://console-forum.net/showthread.php?t=58548 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Díky za reakci!!!!! Ano šel jsem podle navodu ale na store nemohu a hlasi mi psp že mam 5,50 A(full) ne B Zkusim znovu B a pak znovu update asi vid?? edit:tak jedine co se stane když dam ten update je že se mi cfw z 5,50 B zmeni na 5,50A alespon mi to tvrdí položka System information Poradte :-) Tak kdyby někdo řešil podobný zádrhel : Použil jsem do PSP prázdnou kartu a tam žadný problém. Tak doporučuji formát možná nějaký plugin nebo hra to ruší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hajdos Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 když chceš hrát Resistance online musíš se regnout na PSN:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Díky za info, já zas bojuju s PSN sem tam mi to hodí chybu "An error has occurred 80431068 " a do toho jsem se tam nahlasil jako že jsem z Německa jenže ted mám to prostředí tam v němčině a ta je pro mne pase. Jak se tam mění jazyk na aj? A co ta chyba?? A je normální že mam 5,50A du na 5,50B pak dam update na PSN a hle mam zas 5,50A. Taky vy co hrajete multi mate 5,50A??Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Regedo Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 musíš se regnout jako CZ :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 A jak to ted udelam :-(((( ? Jsem v PSN a cekam na radu a pak dame resistence? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Regedo Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 jak ses regnul do toho GER? EDIT: Zkus ten starej login vymazat přes PSNmanager program... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 a jeje :-( Tak to je na dýl ... no du hledat... :-( nevideli jste tu nekde PSNmanager, nebo jak to mohu udělat abych měl moznost nove registrace do PSN?? OK hotovo!!!!!Projde te se tam se mnou nekdo v Resistenc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Tak PSN mám registrován ale Resistence mi stejne nejede.Hlasi mi to furt že vypršel čas spojení . Zatím žádnou hru jsem nerozjel na Multiplayer, nevím už co s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Regedo Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 zkus to zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelpeter Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Dnes už vše jede bez potíží. Bez jakéhokoli zásahu. Díky za rady. Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
steelpeter
Ahoj chtel bych zkusit multiplayer třeba Resistance verze USA. Pše mi to jako i jine hry YOU MUST SIGN UP FOR PLAYSTATIN NETWORK.Jak to řešíte že tu máte klany že hrajete??? Jinak wifi mi šlape.. Prosím poradte
Mám cfw 5,00M33
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts