M0tion Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Odesláno Září 20, 2009 Twice & Cartmane Me uz se nebavi hadat na starosti si to vzal Twice tak at udela co si mysli ze je nejlepsi ;) Citovat
TwiCe Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Odesláno Září 20, 2009 proto to bylo 3 na 3 .. teď to bude čistě bez techniky .. nevím sníží to úroveň :) ale říkám můžem to tak udělat když to tak potřebujete J PODLE TOHO JAK SE TO LÍBÍ , TAK SE TAKY PAK S TĚMA VÝSLEDKAMA SE* SÁM :) chcu tě vidět :) Citovat
Cartman182 Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 20, 2009 S tebou nemá cenu nic řešit... meleš si jenom svou písničku :roll: stačí spočítat hlasy toť vše... Jinak, kdo ví esi vůbec nějací tvojí známí jsou ;) a nebo jestli hodnotíš jenom ty KOnčím dělej jak chceš Citovat
TwiCe Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Odesláno Září 20, 2009 spíš ty si meleš svou ... proč bych si to proboha hodnotil sám? nejseš fakt praštěnej ? tydle konspirační teorie si nech jinam , dělám to pro vás ne abych si to tady dělal a hodnotil celý sám... chceš vědet porotu? SiMi, dead, já, zinglbee, sim3to, a teď je to různý .. podle toho kdo je na icq,bo po ruce ... ellemi (přítelkyně) , bartemius (kámoš z maxi fora(graficky forum)), programator z prace ( weby) , elips ( borec kterej kresli suprovy veci na papir - architekt) na všecky ti můžu dat icq bo DA můžeš se přesvědčit sám ... proboha ... ťukťuk :ziped: Citovat
Cartman182 Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 20, 2009 Znám ty lidi ;) není těžký se s nima domluvit... Jenom mi napiš jeden normální důvod , proč by se nemohlo hodnotit jak napsal Scar... Citovat
Frozen Bee Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Odesláno Září 20, 2009 ellemi (přítelkyně) ty we,i tvoje holka je grafik?? :lol: to mě poser,hod sem DA ;) Citovat
TwiCe Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Odesláno Září 20, 2009 na ní DA nemám .. má to na líbku :D (kresby) .. kní se vztahuje druhá část věty .. nebo icq .. :D Znám ty lidi ;) není těžký se s nima domluvit... carte ... a ty me budes co rikat o ubohosti ... :ziped: fakt i s blublajicim blatem je inteligentnejsi diskuze :? jako nechcu te nazvat hlupakem ptze to asi nejsi ale to co si napsal je teda fakt ta nejvetsi blbost co si dneska vyplodil ... a aji kdyby (ikdyz to tak neni) no a co? a nikde sem nenapsal že to hlasování nebude podle vašeho návrhu , naopak .. Citovat
Cartman182 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 21, 2009 Asi jsi to špatně pochopil, myslel sem tím, že se s nima dá domluvit, že by se teď jejich hlasování pozastavilo na zkoušku... todle nebylo myslšný špatně... tak nwm co zase o ubohosti Citovat
adiZ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Odesláno Září 21, 2009 OMFG, nechte ten CFMB tak jak to je, mě to tak vyhovuje, žádnou jinou porotu třeba já osobně nechci (jestli vás to zajímá) :) .. stačila by mi větší volnost ve výběru stocku (alespoň na jedno kolo) ;) Citovat
TwiCe Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Odesláno Září 21, 2009 jop tak to sem spatne pochopil ... tak to sry :) 1) takze pristi kolo dam vetsi volnost a dame pouze tema ... mozna i pro prvni tolohodle typu udelam volnost uplnou, uvidime .. 2) stim hlasovanim to zkusime uz tohle kolo ... ale todle bude jen na zkousku jak budu spokojen s vyvojem tohodle napadu ;) .... tak doufam ze bude priste (nejlepe uz todle kolo) vysoka ucast kdyz pristupuju na vase navrhy ;) Citovat
Cartman182 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 21, 2009 Díky ;) Zkusím sehnat někoho kdo grafiku dělá a chodil sem aspoň na battlu Citovat
Cartman182 Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 Vidíte :) Hodně lidí hlasuje pro negta ikdy v tom skoro žádná tecnika není, hlasují podle toho jak se jim to líbí celkově :) a o to šlo... Citovat
Negto Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 JJ...........:love: Ale chtělo by to příště založit spíše anketu..... Citovat
TwiCe Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 jop, hodně lidí hlasuje pro negta .. se starým hlasováním by neměl šanci :D (nic proti hele :) ) estli vám šlo o todle tak to gratuluji .. :? :ziped: .. jestli je kčemu :P a anketu? zas nevymejšlejte jo :) ... to už je jedno estli anketa nebo todle ... tenhle způsob je pro mě pohodlnější ;) ___ a o férovosti tohodle hlasování mám teda velký pochyby :) PS: prostě to neber negto že tě nějak zhazuju , ale mám na to jinej názor .. :) Citovat
Cartman182 Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 Je nám myslím všem jasný, že kdyby se hlasovalo starým způsobem, vyhrál by to buď zingblee a nebo ten fractal..., ale teď to hodnotí lidi jak sem řekl co nemají o technice ani páru Citovat
adiZ Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 jop, hodně lidí hlasuje pro negta .. se starým hlasováním by neměl šanci :D (nic proti hele :) ) estli vám šlo o todle tak to gratuluji .. :? :ziped: .. jestli je kčemu :P :thumbup::cool1::flexion:;):coolp::tick: Dobře ty! Citovat
Arcane Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 no jeden řekne druhýmu "hej hlasuj pro mě, dám ti 200 credits z výhry" on jen řekne že halsuje pro něj a hned má hlas. prostě podle mě by to mělo zůstat tak jak to bylo a nesrat tam takovýle blbosti...rozhodně mi přijde spravedlivější když pro např negta bude hlasovat Twiceova přítelkyně než takovej sadet. (je to ale jen příklad prosimvás) prostě v podstatě nestranný lidi..nemluvě pak třeba o multi accountech a tak..ale to je fuk Citovat
Negto Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 a o férovosti tohodle hlasování mám teda velký pochyby :) PS: prostě to neber negto že tě nějak zhazuju , ale mám na to jinej názor .. :) S tvým názorem souhlasím :) A neberu to jako schazování,sám jsem byl zastánce toho ať to rozhoduješ ty a tví přátele a myslím si,spíše vím,že todle hlasování objektivní nebylo :) Todle kolo bych už tak dokončil a nastoupil na to jak to bylo minule :) Citovat
Cartman182 Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 Souhlas, todle hlasování se neosvědčilo:D Citovat
Negto Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 Myslím,že todle hlasování byla zkušenost a ne pozitivní a vrátil bych se k tomu minulému :) Co vy na to? Citovat
TwiCe Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 j hlasování se vrátí do starých kolejí ...vtomhle kole bude akorát jiný způsob zadávání stocku ... du na to x) Citovat
Pooky Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 Taky to je blby hlasování :D Negto vidim ze to taky chapes ale ted nic proti tobe :D Jen sem chtel jednou prispet nez abych soutezil treba v nejaky SOTW na jiny foru a tak jsem to zkusil. Moje práce trvala na me dost dlouho a pouzil jsem nejake ty techniky a kdybych uz hlasoval jen na prvni pohled hlasoval bych stejne pro Zingla...takze neni to fer z mého názoru a určitě nejsem sám.Nejde mi o credits ale spise o princip :D Hele nwm ale me se to CFMB Nelíbí změňte to a povede se lip (nechápu kdo todle hlasovani navrhl !) Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Září 27, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 27, 2009 Taky to je blby hlasování :D Negto vidim ze to taky chapes ale ted nic proti tobe :D Jen sem chtel jednou prispet nez abych soutezil treba v nejaky SOTW na jiny foru a tak jsem to zkusil. Moje práce trvala na me dost dlouho a pouzil jsem nejake ty techniky a kdybych uz hlasoval jen na prvni pohled hlasoval bych stejne pro Zingla...takze neni to fer z mého názoru a určitě nejsem sám.Nejde mi o credits ale spise o princip :D Hele nwm ale me se to CFMB Nelíbí změňte to a povede se lip (nechápu kdo todle hlasovani navrhl !) Přesně tak ... naprosto souhlasim ;) Jinak, hlasování už Twice zase zavedl jak bylo :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.