Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

spíš ty si meleš svou ...

proč bych si to proboha hodnotil sám? nejseš fakt praštěnej ? tydle konspirační teorie si nech jinam , dělám to pro vás ne abych si to tady dělal a hodnotil celý sám...

chceš vědet porotu? SiMi, dead, já, zinglbee, sim3to, a teď je to různý .. podle toho kdo je na icq,bo po ruce ... ellemi (přítelkyně) , bartemius (kámoš z maxi fora(graficky forum)), programator z prace ( weby) , elips ( borec kterej kresli suprovy veci na papir - architekt) na všecky ti můžu dat icq bo DA můžeš se přesvědčit sám ... proboha ... ťukťuk :ziped:

Odesláno

na ní DA nemám .. má to na líbku :D (kresby) .. kní se vztahuje druhá část věty .. nebo icq .. :D

Znám ty lidi ;) není těžký se s nima domluvit...

carte ... a ty me budes co rikat o ubohosti ... :ziped: fakt i s blublajicim blatem je inteligentnejsi diskuze :? jako nechcu te nazvat hlupakem ptze to asi nejsi ale to co si napsal je teda fakt ta nejvetsi blbost co si dneska vyplodil ... a aji kdyby (ikdyz to tak neni) no a co?

a nikde sem nenapsal že to hlasování nebude podle vašeho návrhu , naopak ..

Odesláno

jop tak to sem spatne pochopil ... tak to sry :)

1) takze pristi kolo dam vetsi volnost a dame pouze tema ... mozna i pro prvni tolohodle typu udelam volnost uplnou, uvidime ..

2) stim hlasovanim to zkusime uz tohle kolo ... ale todle bude jen na zkousku jak budu spokojen s vyvojem tohodle napadu ;)

.... tak doufam ze bude priste (nejlepe uz todle kolo) vysoka ucast kdyz pristupuju na vase navrhy ;)

Odesláno

jop, hodně lidí hlasuje pro negta .. se starým hlasováním by neměl šanci :D (nic proti hele :) ) estli vám šlo o todle tak to gratuluji .. :? :ziped: .. jestli je kčemu :P

a anketu? zas nevymejšlejte jo :) ... to už je jedno estli anketa nebo todle ... tenhle způsob je pro mě pohodlnější ;)

___

a o férovosti tohodle hlasování mám teda velký pochyby :)

PS: prostě to neber negto že tě nějak zhazuju , ale mám na to jinej názor .. :)

Odesláno

no jeden řekne druhýmu "hej hlasuj pro mě, dám ti 200 credits z výhry" on jen řekne že halsuje pro něj a hned má hlas. prostě podle mě by to mělo zůstat tak jak to bylo a nesrat tam takovýle blbosti...rozhodně mi přijde spravedlivější když pro např negta bude hlasovat Twiceova přítelkyně než takovej sadet. (je to ale jen příklad prosimvás) prostě v podstatě nestranný lidi..nemluvě pak třeba o multi accountech a tak..ale to je fuk

Odesláno

a o férovosti tohodle hlasování mám teda velký pochyby :)

PS: prostě to neber negto že tě nějak zhazuju , ale mám na to jinej názor .. :)

S tvým názorem souhlasím :)

A neberu to jako schazování,sám jsem byl zastánce toho ať to rozhoduješ ty a tví přátele a myslím si,spíše vím,že todle hlasování objektivní nebylo :)

Todle kolo bych už tak dokončil a nastoupil na to jak to bylo minule :)

Odesláno

Taky to je blby hlasování :D

Negto vidim ze to taky chapes ale ted nic proti tobe :D

Jen sem chtel jednou prispet nez abych soutezil treba v nejaky SOTW na jiny foru a tak jsem to zkusil. Moje práce trvala na me dost dlouho a pouzil jsem nejake ty techniky a kdybych uz hlasoval jen na prvni pohled hlasoval bych stejne pro Zingla...takze neni to fer z mého názoru a určitě nejsem sám.Nejde mi o credits ale spise o princip :D Hele nwm ale me se to CFMB Nelíbí změňte to a povede se lip (nechápu kdo todle hlasovani navrhl !)

• Moderators
Odesláno
Taky to je blby hlasování :D

Negto vidim ze to taky chapes ale ted nic proti tobe :D

Jen sem chtel jednou prispet nez abych soutezil treba v nejaky SOTW na jiny foru a tak jsem to zkusil. Moje práce trvala na me dost dlouho a pouzil jsem nejake ty techniky a kdybych uz hlasoval jen na prvni pohled hlasoval bych stejne pro Zingla...takze neni to fer z mého názoru a určitě nejsem sám.Nejde mi o credits ale spise o princip :D Hele nwm ale me se to CFMB Nelíbí změňte to a povede se lip (nechápu kdo todle hlasovani navrhl !)

Přesně tak ... naprosto souhlasim ;)

Jinak, hlasování už Twice zase zavedl jak bylo :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu