Frozt Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Ahoj, potřebuji poradit jak se mám zaregistrovat na Play Station Store vždy mi to po zadání e-mailu a hesla řekze "The Sing-in ID (e-mail adress) or password is incorrect." zkoušel jsem různé kombinace a ono nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 sign-in znamená přihlášení takže se zřejmě snažíš přihlásit. někde najdi sign-up nebo register a pod touto položkou se zaregistruj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozt Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 dava create new acout ale stale to same uz si nevim rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 dava create new acout ale stale to same uz si nevim rady Myslim si že je to tim že mas nejspis e-mail na nejaky ceskym serveru jako třeba Seznam, Centrum některe jine servery s tim maji pote problem skus se registrovat na Yahoo.com nebo doporučuji Gmail.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houznak Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 ahoj mam taky problem z PSN ani ne tak z prihlasenim jako z chybou pise mi to furt A CONNECTION ERROR HAS ORRURRED 80435062 A TOHLE MI TO PISE VZDY PO VYTVORENI UCTU JAKMILE UCET SMAZU TAK NORMAL NA psn MUZU CO STIM PLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frozt
Ahoj, potřebuji poradit jak se mám zaregistrovat na Play Station Store vždy mi to po zadání e-mailu a hesla řekze "The Sing-in ID (e-mail adress) or password is incorrect." zkoušel jsem různé kombinace a ono nic.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts