Primátor3 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Je legalni pouzivat nejaky program na okamzite prehozeni? Na jedny drazbe tady sem prihodil a okamzite sem byl zase prehozen, behem vteriny. Tak sem to zkusil znova a znova a porad to samy, tim padem sem se nikdy nedostal na prvni misto, hned sem byl prehozen, furt. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 tipuju že si vyzkoušel nějakou z aukcí jako kosmito.cz nebe bonus.cz vid ? tam tě automat přehazuje dokud se jim to nevyplatí ;) pak už nepřihazuje ... hele a kdybys je zažaloval neměl bys podle mě důkaz ... by to ukecaly na to že tam prostě jen někdo přihazuje ... je jasný že tam ty autoboty maj no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Na aukro si můžeš nastavit strop příhozu a dělá to za tebe automaticky, tak se nediv že pokud přihodíš nejsi automaticky na prvním místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 na aukru to bylo no. Je fakt ze sem nikdy nic nedrazil, jenom Kup ted, vzdycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 na aukru když je tam třeba 50kč někdo přihodí na 100kč tak ty vidiš jenom nminimální příhoz třeba 51kč (teda aspoň myslim:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Jo, autobid je dokonce automatickej.. natoz aby byl ilegalni xD Je to tak i na ebayi (od ktereho aukro kopiruje).. Funguje to tak, ze vidis nejvyssi castku treba 100Kc, ty za to chces dat treba 500Kc max.. Tak hodis 500Kc a samo ti to automaticky prihazuje do 500Kc.. Bez autobidu nemas logicky sanci vyhrat.. Jojo.. na ebayi jsem takhle, jako mlady nezkuseny zacatecnik, tez projel uplne zbytecne asi 3 aukce, nez jsem na to prisel (ted uz vzdy cekam na poslednich 30s a placnu tam max, co jsem ochotnej zaplatit).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 (ted uz vzdy cekam na poslednich 30s a placnu tam max, co jsem ochotnej zaplatit).. Asi tak... je blbost nadhazovat v prubehu aukce pokud ten predmet fakt chces:D Ja prihazuju v poslednich 2-5 sekundach :D(Jednou se mi dokonce podarilo nahodit ve stejne sekunde co predmet koncil :D) Dobrej pocit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 jo taak. Tak to sem se zmylil, ja sem totiz nikdy nic nedrazil postupne tak me to zmatlo, ted uz to chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.