Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Okamzite prehozeni

Primátor3

Recommended Posts

Je legalni pouzivat nejaky program na okamzite prehozeni? Na jedny drazbe tady sem prihodil a okamzite sem byl zase prehozen, behem vteriny. Tak sem to zkusil znova a znova a porad to samy, tim padem sem se nikdy nedostal na prvni misto, hned sem byl prehozen, furt.

Co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tipuju že si vyzkoušel nějakou z aukcí jako kosmito.cz nebe bonus.cz vid ? tam tě automat přehazuje dokud se jim to nevyplatí ;) pak už nepřihazuje ... hele a kdybys je zažaloval neměl bys podle mě důkaz ... by to ukecaly na to že tam prostě jen někdo přihazuje ... je jasný že tam ty autoboty maj no ...

Odkaz ke komentáři

Jo, autobid je dokonce automatickej.. natoz aby byl ilegalni xD

Je to tak i na ebayi (od ktereho aukro kopiruje).. Funguje to tak, ze vidis nejvyssi castku treba 100Kc, ty za to chces dat treba 500Kc max.. Tak hodis 500Kc a samo ti to automaticky prihazuje do 500Kc.. Bez autobidu nemas logicky sanci vyhrat.. Jojo.. na ebayi jsem takhle, jako mlady nezkuseny zacatecnik, tez projel uplne zbytecne asi 3 aukce, nez jsem na to prisel (ted uz vzdy cekam na poslednich 30s a placnu tam max, co jsem ochotnej zaplatit)..

Odkaz ke komentáři

(ted uz vzdy cekam na poslednich 30s a placnu tam max, co jsem ochotnej zaplatit)..

Asi tak... je blbost nadhazovat v prubehu aukce pokud ten predmet fakt chces:D

Ja prihazuju v poslednich 2-5 sekundach :D(Jednou se mi dokonce podarilo nahodit ve stejne sekunde co predmet koncil :D) Dobrej pocit :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu