renegade1468623739 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Hojte lidi ..omlouvám se ale ještě jsem se chtěl vrátit k tomu Av kabelu .. já si ho teďka objednal a už mi přišel, a nevadí mi že nepude hrát na televizi, ale když to zapojím zapnu psp a pustim film, tak mi na televizi nejdou pustit ani ty filmy :( .. a to mám LCD telku .. a nemůže to být nějakým nastavením v PSP ?? .. díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Podrz dlouze tlacitko na jas displaye . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 ja mam plasmu 157 uhloppříčka myslím možná 156 ale na tom nezáleží mě to jede pěkně mam 2004 neflashle hry na tom jdou i filmy muzika taky mam to bez problemu ps:to s tim jasem sem nedelal a de to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renegade1468623739 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Heji díky :) .. já mám tky 2000 ae flashnutý, a když to podržím tk fakaj filmy asi muzika, obrázky v pohodě až na ty hry ae tk to mi až tak nevadí zatím :D(: .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.