rengen Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Zdravím,nahrávám si avi videa na Flashku a pak přehrávám v Xboxu a obevil sem kabel kterym připojíš HDD z Xboxu k PC přes usb(na Ebay asi za 13 eur) a zajimalo by me,jestli když si tam takhle natahám filmy v avi,tak jestli to pak pojede stejně jako z ty flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Zdravím,nahrávám si avi videa na Flashku a pak přehrávám v Xboxu a obevil sem kabel kterym připojíš HDD z Xboxu k PC přes usb(na Ebay asi za 13 eur) a zajimalo by me,jestli když si tam takhle natahám filmy v avi,tak jestli to pak pojede stejně jako z ty flashky? ale musis vedet kam je natahat, a to nevim kam :bash::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 takze z livu sosnes treba nejakej trailer pripojis disk zjistis v jaky slozce video je a hodis si svoje avicka tam...imho by to tak melo jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 takze z livu sosnes treba nejakej trailer pripojis disk zjistis v jaky slozce video je a hodis si svoje avicka tam...imho by to tak melo jit "imho" myslim ze kazde video ma svou vlastni hashovou slozku(hash=cislo a znaky slozky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 "imho" myslim ze kazde video ma svou vlastni hashovou slozku(hash=cislo a znaky slozky) to jsem si myslel tak na 20% proto jsem napsal imho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Sice to sem nepatri, ale jektoze mi xko nebere .avi? bere jen .dvd :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Sice to sem nepatri, ale jektoze mi xko nebere .avi? bere jen .dvd :( myslim ze je "vic druhu avicek" respektive kodeky na ne pouzity (mozna melu p*coviny ;) ) kazdopadne proste xko nebere vsechny tze se musej zkonvertovat do tech co umi...doporucuji toto na to tohle http://www.videora.com/en-us/Converter/Xbox360/ ten programek ma jen tu chybu ze neni mozny do nej dat treba 10 avicek (nebo jakyhokoliv jinyho formatu) najednou ale musi se to postupne coz uz u 5tyho moviecka leze na nervy. jestli nekdo vi o necem lepsim tak linknete prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rengen Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Sice to sem nepatri, ale jektoze mi xko nebere .avi? bere jen .dvd :( Taky mi to nešlo,pak sem si stáhnul s Xbox Live soubor kterej to napravil,má asi 3Mb,někde sem se to tu dočet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rengen Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 "imho" myslim ze kazde video ma svou vlastni hashovou slozku(hash=cislo a znaky slozky) No dobře a myslíš že to jde? ..ted sem si všim,že nevíš kam to natáhnout..no budu pátrat ještě jinde,to kopírování na flashku je otravný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.