steelpeter Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Jaké ovládání se vám zdá nejlepší. 1. Klasika - STANDART - zaměřuje se X,O,D,A nebo 2. Alternative zaměřuje se páčkou.... Mě osobně ALTERNATIVE zaměřování packou, ale někteří říkají že po čase se dá zvyknout na STANDARTzaměřování XO atd... prý je to efektivnější. Co se osvědčilo vám?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 zakladní mi vyhovuje (mimochodem nejsi to ty co pred 5min zacal s nema hrat MP? steeljenik? :D) abych nešel do off topic tak to tady editnu: napid mi na ICQ at se muzem dohodnout kdy budem pařit ;) "564243716" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Mne sa v campani pre jedneho osvedcilo ovladanie bez aim assistu ale v multiplayeri musim mat aim assist tam sa to bez toho neda ... no teda da, ale ked ma samopal tak nevie ci niekoho zabijes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelpeter Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 jj sem to ja a hned zítra du pro head set, kdyby jste hrali jeste hodku tak zajedu do tesca po micrak, je to super. Já bych klidne upustil od automatickýho zaměřování, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 zaklad je asi nejlepsi no aspon pro me :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelpeter Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Vám se vážně nahoru / dolu zaměřuje líp X/A ??? Ty jo dam tomu teda taky chvilku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Vám se vážně nahoru / dolu zaměřuje líp X/A ??? Ty jo dam tomu teda taky chvilku... jj zkusto :arrow: me to prijde rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.