xboxelite Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Ahoj jsem nováček v této oblasti a stalo se mi ,že jsem připojil PSP k PC otevřel kartu a v ní nebyly žádné složky.Mohl by jste mi prosím někdo poradit co s tím ?Pokud už toto téma někdo zakládal tak se omlouvám ale nic podobného jsem nenašel.:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Musíš v psp kartu naformátovat...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Pokud máš flashnuté PSP, tak naformátuj. Pokud nemáš, tak -> Topic pro začátečníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xboxelite Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Karta v psp naformátovaná a problém odstraněn.Díky moc za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xboxelite
Ahoj jsem nováček v této oblasti a stalo se mi ,že jsem připojil PSP k PC otevřel kartu a v ní nebyly žádné složky.Mohl by jste mi prosím někdo poradit co s tím ?Pokud už toto téma někdo zakládal tak se omlouvám ale nic podobného jsem nenašel.:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts