dexter111 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Takže mám docela vážnej problém. Info: PSP Slim CFW 5.00 m33-6 NfS Shift - Česká verze Popis problému: Nahrál jsem do psp . Zapnu jako obvikle. Hra naběhne a zobrazí se nabídka jazyků. Zvolím jakýkoli jazyk a naskočí bílá obrazovka a za asi 10 sek. se PSP vypne :roll: Můžete mi s tím někdo poradit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Nevím kde jsi to stahoval ale zkus to stáhnout jinde... Tak bych to udělal já ale třeba Ti poradí někdo něco lepšího.. Protože já to má taky stáhnuté a jede bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grizzly Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Chyba hry:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exlife Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 100% chyba hry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 budto je to v iso souboru nebo cely je to spatne stahnuty a nebo mas spatnej ISO mod takze ho zmen ve VSH menu ( select tlacitko ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dexter111
Takže mám docela vážnej problém.
Info:
PSP Slim CFW 5.00 m33-6
NfS Shift - Česká verze
Popis problému:
Nahrál jsem do psp . Zapnu jako obvikle. Hra naběhne a zobrazí se nabídka jazyků. Zvolím jakýkoli jazyk a naskočí bílá obrazovka a za asi 10 sek. se PSP vypne :roll:
Můžete mi s tím někdo poradit ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts