basketak12 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Čaute... Neznate někdo nějakej dobrej českej L2 server??? Nebo GM server ktery neni off?? Taky může být nějakej cizí server FUN kde je třeba ench. +500 atd... dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 crystal...ted jsem na nem zacal hrat, hra je prelozena do cestiny az na questy, raty x5... http://www.l2crystal.cz/news.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 bfdr.eu,azuregaming.net,lineage2.ro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxelite Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ahoj já osobně hraju na gameparku je to tam na začátek nejlepší co můžeš na české scéně sehnat.Spusta dalo by se říci jenom čeští hráči.Většinou tak 1500 -2500 online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 google - lineage 2 top 200 servers a prvni odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxelite Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 ale pokud to budeš hrát poprvé je lepší být na serveru kde je plno cz hráčů kteří ti poradí v lepším případě i finančně podpoří xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Čaute... Neznate někdo nějakej dobrej českej L2 server??? Nebo GM server ktery neni off?? Taky může být nějakej cizí server FUN kde je třeba ench. +500 atd... dik moc :) Ten nejlepší L2 CZ server se bude zase rozjíždět:!:. www.onlinegamers.cz DE(Dark Elmore) server se pravděpodobně opět vrací a myslím si, že dost lidí s ním.. Server: C4 raty : 25x dualbox: povoleno Na tomto serveru hrálo plno hráčů, na server přišla krize a musel být pozastaven. Nyní se bude opět rozjíždět a to by si nikdo neměl nechat ujít. Uvidíme se na Dark Elmoru( zhruba do 10ti dní to má běžet) wuuuááá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 NEJ SERVER DE! urcite tam prijd zabava zarucena :¨) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 onlinegamers.cz zase rozjedou DE 25x rate C4 už se těším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Na onlinegamers.cz bych se moc nespoléhal měli krize ano ,ale taky jakou dobu furt nějaké spekulace o tom ,že pojede a nebude se rušit pak zas že se server ruší z těchto důvodů plo hráčů odešlo. Nemohla si být ničím jistá.Ten hlavní CÁPO co to finančně podpořoval se na to vy***l.Pak to táhnulo pár lídí,ale neutáhlo...proto bych se nespoléhal zase na staré dobré časy toho serveru co se týče i sotatních her co na něm jelo...podobné časy měl i Mystiq.cz třeba zas hra WoW 1500-2500 lidí pak se to začalo sr*t a snažili se to dohnat sprovoznění dalších serverů spustili Lenage server teď CoD server a hraje tam max 25 lidí celkově....Jinak řečeno upozorňuji ja problém těchto serverů.Běž na GamePark tak WIPE nemáš a jede dost dlouho...(Omluvte mou češtinu píši na Notebooku a nekoukám až tak extra na i/y.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 zdarec driv jsem lineage hral a asi bych si ho zase zahral ale nemam nakou spolehlivou stranku pro download...nejelep na megaupload nebo uloz.to ale ani czshare nebudde vadit moc dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 zdarec driv jsem lineage hral a asi bych si ho zase zahral ale nemam nakou spolehlivou stranku pro download...nejelep na megaupload nebo uloz.to ale ani czshare nebudde vadit moc dik :) Tohle by ti mělo stačit :arrow:.::STAHUJ::. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 mrkni sem http://www.kamael.cz .zvyseny rate,bufy ve meste atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tohle by ti mělo stačit :arrow:.::STAHUJ::. super dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Na onlinegamers.cz bych se moc nespoléhal měli krize ano ,ale taky jakou dobu furt nějaké spekulace o tom ,že pojede a nebude se rušit pak zas že se server ruší z těchto důvodů plo hráčů odešlo.Nemohla si být ničím jistá.Ten hlavní CÁPO co to finančně podpořoval se na to vy***l.Pak to táhnulo pár lídí,ale neutáhlo...proto bych se nespoléhal zase na staré dobré časy toho serveru co se týče i sotatních her co na něm jelo...podobné časy měl i Mystiq.cz třeba zas hra WoW 1500-2500 lidí pak se to začalo sr*t a snažili se to dohnat sprovoznění dalších serverů spustili Lenage server teď CoD server a hraje tam max 25 lidí celkově....Jinak řečeno upozorňuji ja problém těchto serverů.Běž na GamePark tak WIPE nemáš a jede dost dlouho...(Omluvte mou češtinu píši na Notebooku a nekoukám až tak extra na i/y.) Ale tak proč to nezkusit :). Nahodí se stará databáze a wipe tam taky nebude, takže je to taková menší záruke, že by se mohlo dost lidí vrátit. Např já se rád vrátim, svý postavy tam mám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 já tay mam taky postavy :) :) už se nemůžu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 nepomohl by mi nekdo s L2 ?? jako ingame že byste mi napsal někdo server ja si stahnu prislušnou verzi hry a nepomohl by mi tam :) jsem noob moc toho o L2 nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.