pigi96 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 caw vcera jsem si instaloval windows 7 profesional x86 a nejde mi wifi klic (IEEE 802.11g Turbo Mode) ani se nerozne kontrolka na nem nevite nekdo cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Máš kompatibilní ovladače na wifi kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 nwm sry ale kdyz jsem to pripojil tak si to hledalo ovladace na netu samo a instaloval jsem to i z prilozenyho CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Refresh pridan nazev WiFi klice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
caw vcera jsem si instaloval windows 7 profesional x86 a nejde mi wifi klic (IEEE 802.11g Turbo Mode) ani se nerozne kontrolka na nem nevite nekdo cim to muze byt?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.