brabbit Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Před nedávném jsem na svoje psp nainstaloval CFW 5.03 a zkoušel spustit chickHEN ( kámoš chtěl na 3000 hrát ISA ) Jenomze ted me nefunguje ani recovery ani VSH a ani nespustím hry pouze s chickHenem ... :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 CFW 5.03 neexistuje (jedině přes cfwenabler a ten sputíš přes chickhen->OFW 5.03), pokud jsi updatnul na OFW 5.03, tak ti recovery menu samozřejmě nefunguje a PSP musíš znova flashnout. Napiš nějakýmu flasherovi a nebo to můžeš zkusit sám-> http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 //EDIT: Měl by sis přečíst topic pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 CFW 5.03 neexistuje (jedině přes cfwenabler a ten sputíš přes chickhen->OFW 5.03)' date=' pokud jsi updatnul na OFW 5.03, tak ti recovery menu samozřejmě nefunguje a PSP musíš znova flashnout. Napiš nějakýmu flasherovi a nebo to můžeš zkusit sám-> http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 Jsem flasher, jen nevím jestli nebude vadit, kdyz to flashnu na 4.01 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Nebude ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozt Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Nebude ... Ten jeho kámoš mám PSP 3000 a to přece nejde flashnout, jen nahrát CFW přes Enabler nebo Gen jestli to bude flashovat tak se mu to brickne ne??? Já bych to osobně nedělal jestli, ale nemám pravdu tak mě opravte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ten jaho kámoš mám PSP 3000 a to přece nejde flashnout jestli to bude flashovat tak se mu to brickne ne??? Ja bych to obne nedelal jestli ale nemam pravdu tak me opravte.. Ale on chce flashnout to svoje ne ? To měl před tim už flashnutý Navíc i kdyby strčil MMS a Pandoru do 3000, tak se nic nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ten jaho kámoš mám PSP 3000 a to přece nejde flashnout jestli to bude flashovat tak se mu to brickne ne??? Ja bych to obne nedelal jestli ale nemam pravdu tak me opravte..Ne , jen jsem na své psp nainstaloval 5.03 a dal tam chickHEN a zkousel jsem to jestli to funguje ... A pak jsem na jeho PSP 3K rozjel chickhen a spistil ISO ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozt Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ale on chce flashnout to svoje ne ? To měl před tim už flashnutýNavíc i kdyby strčil MMS a Pandoru do 3000' date=' tak se nic nestane[/quote'] Aha..:D Jsem špatně pochopil..:D kdyby tam strčil pandoru a hrabal do flash0 tak se mu to brickne ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ten jaho kámoš mám PSP 3000 a to přece nejde flashnout jestli to bude flashovat tak se mu to brickne ne??? Ja bych to obne nedelal jestli ale nemam pravdu tak me opravte..Ne , jen jsem na své psp nainstaloval 5.03 a dal tam chickHEN a zkousel jsem to jestli to funguje ... A pak jsem na jeho PSP 3K rozjel chickhen a spustil ISO ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Pandora na PSP Brite nejde! Nic se nestane :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozt Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Aha tak se všem omlouvám..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Aha..:D Jsem špatně pochopil..:D kdyby tam strčil pandoru a hrabal do flash0 tak se mu to brickne ne? Nebricne, pokud by se dostal do flash paměti, tak by 3000 šli flashnout ne ? Když dáš pandoru do 3000 nestane se vůbec nic, menu se neobjeví ... prostě nic :D protože se nedostane přes preIPL tušim //EDIT: Zase poslední :( :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brabbit
Před nedávném jsem na svoje psp nainstaloval CFW 5.03 a zkoušel spustit chickHEN ( kámoš chtěl na 3000 hrát ISA ) Jenomze ted me nefunguje ani recovery ani VSH a ani nespustím hry pouze s chickHenem ... :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts