Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CFW 5.03 problém

brabbit

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

CFW 5.03 neexistuje (jedině přes cfwenabler a ten sputíš přes chickhen->OFW 5.03), pokud jsi updatnul na OFW 5.03, tak ti recovery menu samozřejmě nefunguje a PSP musíš znova flashnout. Napiš nějakýmu flasherovi a nebo to můžeš zkusit sám-> http://console-forum.net/showthread.php?t=55429

//EDIT: Měl by sis přečíst topic pro začátečníky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
CFW 5.03 neexistuje (jedině přes cfwenabler a ten sputíš přes chickhen->OFW 5.03)' date=' pokud jsi updatnul na OFW 5.03, tak ti recovery menu samozřejmě nefunguje a PSP musíš znova flashnout. Napiš nějakýmu flasherovi a nebo to můžeš zkusit sám-> http://console-forum.net/showthread.php?t=55429
Jsem flasher, jen nevím jestli nebude vadit, kdyz to flashnu na 4.01 ?
Odkaz ke komentáři

• 0
Ten jaho kámoš mám PSP 3000 a to přece nejde flashnout jestli to bude flashovat tak se mu to brickne ne??? Ja bych to obne nedelal jestli ale nemam pravdu tak me opravte..

Ale on chce flashnout to svoje ne ? To měl před tim už flashnutý

Navíc i kdyby strčil MMS a Pandoru do 3000, tak se nic nestane

Odkaz ke komentáři

• 0
Ten jaho kámoš mám PSP 3000 a to přece nejde flashnout jestli to bude flashovat tak se mu to brickne ne??? Ja bych to obne nedelal jestli ale nemam pravdu tak me opravte..
Ne , jen jsem na své psp nainstaloval 5.03 a dal tam chickHEN a zkousel jsem to jestli to funguje ... A pak jsem na jeho PSP 3K rozjel chickhen a spistil ISO ...
Odkaz ke komentáři

• 0
Ne , jen jsem na své psp nainstaloval 5.03 a dal tam chickHEN a zkousel jsem to jestli to funguje ... A pak jsem na jeho PSP 3K rozjel chickhen a spustil ISO ...
Odkaz ke komentáři

• 0
Aha..:D Jsem špatně pochopil..:D kdyby tam strčil pandoru a hrabal do flash0 tak se mu to brickne ne?

Nebricne, pokud by se dostal do flash paměti, tak by 3000 šli flashnout ne ? Když dáš pandoru do 3000 nestane se vůbec nic, menu se neobjeví ... prostě nic :D protože se nedostane přes preIPL tušim

//EDIT: Zase poslední :( :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu