Zdravím, koupil jsem si hru Battlestations Pacific (originalka), a po vložení do Xboxu jse mi ukázalo že to chce update. Dal jsem nechtěně Yes, Update now ale neměl sem Xko připojené k netu. Teď mi Xko nejde vůbec zapnout pořád to hlásí že to chce update:
An update must be applied to your console to play this game. If you decline this update, you will not be able to play this game.
Do you want to apply the update now?
když dám Continued tak to vypíše:
Can't find the update disc. Please reinssert the disc.
a dál se nedostanu. Nevíte co stím?
btw Xko sem připojil přes síťák k PC, nastavil sdílení netu, atp... ale stejně to nejede.
Otázka
Pacik
Zdravím, koupil jsem si hru Battlestations Pacific (originalka), a po vložení do Xboxu jse mi ukázalo že to chce update. Dal jsem nechtěně Yes, Update now ale neměl sem Xko připojené k netu. Teď mi Xko nejde vůbec zapnout pořád to hlásí že to chce update:
An update must be applied to your console to play this game. If you decline this update, you will not be able to play this game.
Do you want to apply the update now?
když dám Continued tak to vypíše:
Can't find the update disc. Please reinssert the disc.
a dál se nedostanu. Nevíte co stím?
btw Xko sem připojil přes síťák k PC, nastavil sdílení netu, atp... ale stejně to nejede.
Děkuji předem za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.