martyson Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Zdrávím všechny. Chtěl jsem se zeptat na hlavní rozdíly mezi volantem od logitechu G25 a G27. Prý u G27 se nedá řadit sekvenčně. Takže to nebudu moci řadit pod volantem? A kolik se bude moci hrát her které podporují G27? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/wheels/devices/5184&cl=us,en Řazení pod volantem má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 1)Dá se řadit sekvenčne! Nevím kde jsi to vyčetl, 2)Lepší technika 3)Diody pro signalizaci otáček. 4)Vylepšená páka 5)Změněný design volantu + 4 nová tlačítka na volantu 6)Jen se nedá přepínat mezi sekvenčním a manuálním řazením = obojí je urt aktivované takže můžeš řadit jak chceš. 7)Pedály zůstai stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martyson Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 díky všem za odpovědi takže jasná volba G27. Mám pravdu? Budu moci hrát na G27 NFS shift na PS3? GT5 asi nebude problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Můžeš,... ale nevim jestli bude NFS podporovat všechny funkce jako třeba převodovka(tu nepodporuje mnoho her) GT5 no problem. Jinak se rozhodni G27 novější je , takže asi jo jinak :google: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 a co třeba GRID s volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Achhh, podívej se co se uvádí na stránce hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Jo GRiD na volantu funguje (na všech od Logitech pro PS3), ale hrát tu arkádovku na volantu je vocasárna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SITH65 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 zdarec hele mám volant od geniusu a na kompu jde úplně v pohodě ale na ps3 nezatáčí do prava no on teda zatáčí ale jenom trochu takže doleva to jde na 100% a do prava tak na 25% nevěděl by někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Koupit volant urciteny pro PS3 nebo jiny osvedceny kompatiblni. Pochybuju ze bude pro PS3 nejaka utilitka pro kalibrovani... Jinak ja mam Logitech Momo Racing ktery je primarne urceny pro PC, ale na netu jsou videa jak v pohode funguje s GT5 tak ze jsem spokojenej. Na to jedinyho ho budu pouzivat. Jeste k tem NFS Shift, ty podle me na volantu vubec nema cenu hrat. Na takovou arkadu stacej tlacitka/analogy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martyson
Zdrávím všechny. Chtěl jsem se zeptat na hlavní rozdíly mezi volantem od logitechu G25 a G27. Prý u G27 se nedá řadit sekvenčně. Takže to nebudu moci řadit pod volantem? A kolik se bude moci hrát her které podporují G27?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.