Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

update dashe


RohLLIKs

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

jezis neboj se toho... :roll: kdyz ho dostanes tak ho dostanes to neovlivnis... navic fw 1.5 a vejs maj lepsi kryti ale to je jedno hraju na netu i patchnuty hry a nemam ban tak se tu neplas :roll:

k update taky sem updatel xko... nebyl to malej update chvili se stahovat :D ... ale zadny zmeny sem si nevsmil predpopkladam ze se vylepsi rychlost marketplace apod. kdy to bylo nekdy opravdu pomalyy.... a zase neco s hdmi ;)

edit) tak dash je pomerne rychlejsi.... hlavne pri startu se login klovne na live temer okamzite... a nejaky to zrychleni marketplace je tam podle miho taky docela poznat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

pokud je to novy update ze vcerejska kterej pripravuje Xko na Facebook atd.. "neplest s podporou Facebook atd.. ten teprv vyjde nasledne" tak bych pockal az se overi ze je to v poradku. Nikdy nevis jestli soudruzi v MS nevykoumali neco na posledni FW a tim padem nehrozi BAN. Jak je novej Update je lepsi pockat par dni az se to overi. nemyslim ze by sbirali piraty a dali BAN najednou vsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu