miny10 Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Cau lidi nasel by se nekdo kdo by mi uploadnul uz udelany rco me to furt nejde mam 3.40 diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 jaký rco ale máš na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 mrkni do tutorialov do threadu XMB Modding Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miny10 Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 mrkni do tutorialov do threadu XMB Modding No ja prave myslel ze by ste mi nekdo poslal svoje vytvoreny.dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 No ja prave myslel ze by ste mi nekdo poslal svoje vytvoreny.dik no kdyz si to tam poradne proctes tak tam sou urcite naky odkazy na stazeni XMB THEME :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GRiM Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 Ty mas asi problem s tim, ze ti nejde topmenu.rco na 3.40, to je jasny. Nejdriv si najdi nejaky topmenu tady na foru, nebo use google, a potom si tady v sekci tutorialy najdi jak ho prekonvertovat pro 3.40 a jak ho tam dat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miny10 Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 diky kluci uz mi poradil LukDM a uz je to v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miny10
Cau lidi nasel by se nekdo kdo by mi uploadnul uz udelany rco me to furt nejde mam 3.40 diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts