peppyczek Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 a ne aby mi z toho vypadlo audio_ts a video_ts! chcu nejak vytahnout hudbu z dirta2, na netu jeste nikde neni, prapodivne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Napr. v "Xbox Backup Creator" mas aj browser image. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peppyczek Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 vyzkousim, pak dam vedet. predem dik. btw. jsi z trezzoru trezzore?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 vyzkousim, pak dam vedet. predem dik. btw. jsi z trezzoru trezzore?:D Nie, on ma velke T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peppyczek Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 mfg, nefunguje na 7ckach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 mfg, nefunguje na 7ckach Vo Win7 nie je moznost kompatibility programov s predoslymi verziami Windowsov? Klikni pravym tlacidlom mysi na prac.ploche na ikonu programu XBC, vyber vlastnosti a tam nie je "kompatibilita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 jn v tom backup creator a nemusis to ani skouset mam taky dirty 2 a sou tam 2 soubory jeden asi 3,5 gb a druhej asi 2 gb a jinak system update atd takze je to zbytecny no skus to sam no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 stejne myslim ze ten soundtrack vytahnes nepouzitelny soubory, jestli vubec nejaky vytahnes ale na 95% tam nebudou mp3, ale zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peppyczek Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 takze podarilo se mi to nakonec rozjet i pod 7ckami, ale urcite ne pomoci od MS, musel jsem stahnout nejakou pi**vinu. Ale, dalsi faze je uz jak tady nekdo neco psal 2 soubory po 3gb zhruba, koncovka ".nfs" nemuzu najit nic co by to otevrelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 takze podarilo se mi to nakonec rozjet i pod 7ckami, ale urcite ne pomoci od MS, musel jsem stahnout nejakou pi**vinu.Ale, dalsi faze je uz jak tady nekdo neco psal 2 soubory po 3gb zhruba, koncovka ".nfs" nemuzu najit nic co by to otevrelo skus pover archiver nebo winzip nebo winrar atd proste to skusit otevrit jako archiv ale jednodusi by bylo si to stahnout na pc a tam to bude v mp3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 skus pover archiver nebo winzip nebo winrar atd proste to skusit otevrit jako archiv ale jednodusi by bylo si to stahnout na pc a tam to bude v mp3 :D to neni taky jiste, soubory ktere jsou ve hre jsou casto schovane v souborech .bin(nedaji se otevrit jakozto obraz kvuli chybe svazku), nebo jinem souboru... btw zde máš seznam všech písní kdyby se ti to nepovedlo tak si to můžes stahnout po jedne, napr. z beemp3.com kde urcite budou Biffy Clyro – Mountains Black Stone Cherry – Blind Man Black Tide – Shout Blakfish – Jeremy Kyle is a Marked Man Bloc Party – Helicopter Bloc Party – Talons De Staat – fantastic Journey of the Underground Man Deichkind – Ich Betaube Mich Die! Die! Die! – Sideways Here We Come Dinosaur Pile-Up – All Around the World Eagles of Death metal – Wannabe in L.A. Elbow – Grounds for Divorce Franz Ferdinand – Ulysses Friendly Fires – In the Hospital Glamour of the Kill – A Hope in Hell Igiu & Hartly – Violent and Young Kram – Good Love The Hot Melts – Edith Ladyhawke – My Delirium Madina Lake – Never Take Us Alive MSTRKRFT – Work on You Proceed – Treading Water Queens of the Stone Age – Little Sister Rise Against – Injection Santigold – Say Aha Scars on Broadway – They Say White Denim – Let's Talk About it Steadlur – Bumpin' Templeton Pek – Red Lights Flash The Automatic – Steve McQueen The Cribs – Men's Needs The Futureheads – Radio Heart Silversun Pickups – There's no Secrets This Year The Prodigy – Warriors Dance The Qemists – Lost Weekend The Rakes – 1989 The Subways – I won't Let You Down The Temper Trap – Science of Fear The Walkmen – The Rat Tommy Sparks – I'm a Rope Triggerfinger – First Taste UNKLE featuring Josh Homme – Restless White Lies – To Lose My Life Yeah Yeah Yeahs – Y-Control You Me At Six – Save it for the Bedroom The Stone Roses – This is the One Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 skus pover archiver nebo winzip nebo winrar atd proste to skusit otevrit jako archiv ale jednodusi by bylo si to stahnout na pc a tam to bude v mp3 :D Si to nekdy skousel otevrit v tom o cem pises ? asi ne vid :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peppyczek Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 nene, zadny winrar to neotevre, to jsem zkousel jako prvni. tracklist uz jsem videl ale samostatne to stahovat nebudu: 1) kvuli kvalite 2) kvuli jebacce 3) ani dc++ nektere tracky nenajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Si to nekdy skousel otevrit v tom o cem pises ? asi ne vid :roll: myslis ja vim ze to nepude protoze xko ma svy formaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 nene, zadny winrar to neotevre, to jsem zkousel jako prvni.tracklist uz jsem videl ale samostatne to stahovat nebudu: 1) kvuli kvalite 2) kvuli jebacce 3) ani dc++ nektere tracky nenajde proc kvuli kvalite? nesmis hledat pres dc++ divim se ze pres to jeste nekdo stahuje xD no nic, ja uz bych to tak udelal, nebo si dej do Request Room Dirt2 OST, jako je tam Skate2 mi sehnal zavorka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peppyczek Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 jinak chlapi tady mate to ostcko http://www.warforum.cz/viewtopic.php?p=8338332#8338332 tillit byla sikovna a nasla timto se s vama loucim zachvili mam ban :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
peppyczek
a ne aby mi z toho vypadlo audio_ts a video_ts! chcu nejak vytahnout hudbu z dirta2, na netu jeste nikde neni, prapodivne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.