HexeH Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 možná se to tu někde probíralo, ale nemoh jsem to najít takže se ptám: vím, že vlastní obrázky ani ve FW 3.01 nejdou, ale všimnul jsem si, že se nějaké další premium sady ikon dají dokoupit na PSN Store, opravdu to lze? nějak jsem na eu store neuspěl, help! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Tak to nevim, podle mě neexistujou koukni po googlu - new avatars psn nebo něco takového... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Na US store sou "PREMIUM" jen themes. A to jsou témata a ne ikony. Žádný nadstandartní tam pokud vím nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Tak to nevim, podle mě neexistujou koukni po googlu - new avatars psn nebo něco takového... Ty nikam nepiš když nevíš lamko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Personalizace - Přizpůsobte si PS3 s novou dynamiku vlastní témata a avatary. Dynamic themes as well as free and premium avatars will be available through PlayStation Store. Dynamické motivy, stejně jako svobodné a prémie avatary budou dostupné přes PlayStation Store. A dynamic theme takes your screen to a whole new level as it incorporates animated objects into the background. Dynamický téma bere obrazovce zcela novou úroveň, neboť obsahuje animované objekty do pozadí. Povšimněme si výrazu budou dostupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Ty nikam nepiš když nevíš lamko. Kdo je u tebe lamka? Táhni kidmane..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Povšimněme si výrazu budou dostupné. je mi jasné, díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 hele kámoš říkal že když jste prej na mgs hrál nejou minihru takse vás to zeptalo jestli chcete obrázek na ps3 jako avatara je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.