Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NHL 10 a zásek

martyson

Otázka

Čau všichni. Mám docela závažný problém při hraní NHL 10 na PS3. Hra funguje jak má až do té doby kdy přijde do hry farma Bostonu Bruins z Providence. Při simulaci vše proběhne jak má ale pokud haraji já nebo ji ovládá počítač tak ne. Vše běží jak má až do té doby kdy brankář chytí puk nebo je zakázané uvolnění a při opakovačce si kamera vybere brankáře farmy Bostonu. Může to být kdykoliv v první druhé i třetí třetině. Do té doby nic klidně i deset opakovaček ale jak chce kamera najet na brankáře farmy Bostonu tak zásek a to v každém módu. Hra se musí vyjmout a znovu najet. Hrát můžu zase jen do té doby než příjde na řadu farma Bostonu Bruins a kamera si vybere k opakovačce brankáře je to myslím Sabourin. Zkoušel jsem vše vymazat a znovu nainstalovat, ale pořád to stejné. Prosím někoho kdo má PS3 a NHL10 ať to vyzkouší jestli je to chyba programu hry nebo DVDčkem nebo mého PS3. Všem předem moc děkuji za ochotu a radu. PS3 to není. Zkoušel jsem to i na jiném PS3 a dělá to stejně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nevim jesli ti to pomuze ale klidne to muze byt vadny disk. Me se neco podobneho stalo u hry Formula One pro PSP na UMD disku. Neslo za boha potvrdit jednu dulezitou polozku v menu, pritom kdyz sem si stahnul ISO verzi (warez verzi z internetu) tak to slo normalne.

Takze i kdyz se to muze zdat divne, muze byt pozkozeny disk z vyroby, ja bych se vsadil ze to bude ono.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu