benassyGT Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 ahoj nejde mi tlacitko start a chtel bych nekoho pozadat jestli by nemohl poslat upraveny soubor do macrofiru s nastavenim STARTu treba na NOTU dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 chtel bych se pripojit s prosbou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassyGT Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 chtel bych se pripojit s prosbou.... taky ti nejde start? :D je to dojeb co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 taky ti nejde start? :D je to dojeb co? jj... on je jakoby porad stisknutej... tak to resim ze dam Hold dolu a nahoru... a ono to nejak v tu chvili funguje..xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassyGT Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 jj... on je jakoby porad stisknutej... tak to resim ze dam Hold dolu a nahoru... a ono to nejak v tu chvili funguje..xD ja to mel predtim taky jako by "zamackle" ale ted uz nejde vubec no az bduu mit nejaky love kupim tu ovladaci listu novou.. nebo mi nekdo nabidnete tento nahradni dil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 tak si kup ten tistenak a vymen ho... ani 100 te to stat nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Scorpion9 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 pred par mesicema sem mel stejnej problem nefungoval ale vymenil sem tu listu pod nim a vse v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassyGT Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 pred par mesicema sem mel stejnej problem nefungoval ale vymenil sem tu listu pod nim a vse v poho kde a zakolik si ji sehnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 na DX jeste s tistenakama pod sipky a symboly... vic jak 100 tam cena neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crazy.86 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 tak ja mam taky problem s tlacitkem START, zkusil jsem psp rozdelat a i kdyz mackam na desku tak nereaguje...myslite ze je neco primo v desce nebo staci jen neco vymenit? a co je DX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 tak ja mam taky problem s tlacitkem START, zkusil jsem psp rozdelat a i kdyz mackam na desku tak nereaguje...myslite ze je neco primo v desce nebo staci jen neco vymenit? a co je DX? http://dealextreme.com/... obchod s ruznyma vecma na psp i jiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassyGT Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 a nemuze to nekdo kupit nebo nema to nekdo na prodej? nechc se mi kupovat nic ze zahranici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 esi to chces na FATko tak tady jeden mam. za 120 vč pošty, platba předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crazy.86 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 udajne by se dalo i prehodit tlacitka pomoci programku ButtonHook, co vy na to? a nebo macrofire :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Taky mám tu desku, napiš/te na icq, domluvíme se .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassyGT Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 PSP slim (2000) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crazy.86 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Rád bych věděl jak přenastavit tlačítka...chci START hodit třeba na místo noty ... akorát prográmek co jsem k tomu měl nějak neumím rozchodit :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
benassyGT
ahoj nejde mi tlacitko start a chtel bych nekoho pozadat jestli by nemohl poslat upraveny soubor do macrofiru s nastavenim STARTu treba na NOTU dik moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts