Negto Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Multiload Je to upload server na který nahrajete soubor a ten ho uploadne na dalšíh servery a jsou to tyto: Czshare.com (1000 MB) Hellshare.com (1000 MB) Share-rapid.cz (999 MB) Rapidshare.com (200 MB) Uloz.to (1990 MB) Quickshare.cz (1990 MB) Nahrajete klidně celý soubor a server ho zabalí a rozdělí podle nejvěčí možnosti daného serveru.Maximální velikosti jednoho partu jsou v závorce.Lze potom rozbalit winrarem. Někteří by mohli namítnou,že příjdou o bonusy.... Nepříjdete!!!!!Zapíšete např u CZSHARE ID a bonusy dostanete. Taktéž je nová možnost,že zatrhnete servery na které to má uploadovat,ale doporučuji uploadovat na všechny. Doba uploadu bude stejná....Např upnete 1 gb za 2 hodiny,podle rychlosti internetu a za chvíli to máte na všech serverech. Místo toho aby jste upovali v kuse 12 hodin :) Doporučuji se podívat a vše přečíst:Multiload.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Dotaz: uploadnul jse m přes multiload na CZs a ulozto. Ale kdyz v profi sekci v CZS dam dany soubor vyhledat, tak mi ho nenajde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Máš vyplněné id ? Zde hi vyplníš:http://www.multiload.cz/share-ucty/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 ID ne, ale ty přihlašovací údaje jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 U CZshare a Hellshare myslím už má být je ID ....:) 03.07.2009U serverů CZshare, Hellshare a Quickshare již nemusíte zadávat heslo. Stačí místo uživatelského jména zadat Vaše partnerské ID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 určitě dobrej server, dík za tip negto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 tak jsem ísto jména dal ID, a pořád stejná chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Chyba? Se ti to neukazuje? Zkus počkat Nebo jiná chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 JJ, neukazuje se to... počkám teda do zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Mně se ukazujou :) Jen tak zkusím se zeptat :) Díval ses do tvých uplaodnutých souborů,i do nestažených? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 IDcka jsem teda nevyplnoval.. hodil jsem vsude loginy a vsude mi to bezi v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Je to pro některé nevěřící lidi,kteří se bojí dát login...... Jinak mnělo by to jet i tak jak píše simeto :) Spíše bych to viděl že si to upnul a máš to v soubourech,které ještě nikdo nestáhl,nebo sis toho nevšíml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Zprovoznili forum,kde jsem se dočetl: Chystáme taky vlastní share server,který bude free,ale taky placený. S cenami ještě nebudeme spekulovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 [quote name=22.10.2009 ] Přidán nový výkonnější server. Upload na servery se zrychlil a celkem dost,ale rapid je furt pomalý :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.