CHheVvy Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Nainstaloval jsem si WIN Vista ultimate a mám černou obrazovku ( nemám aktivované windowsi) nemáte někdo cd key nebo tak něco zkoušel jsem activatory ale ty mi nepomohly. Kdo poradí THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 mám originál :D kolik za něj dáš credits? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 si řekni ale zas to nepřeženˇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 používám mac a win 7 takže mi to je k ničemu ale tak aspoň 10K ... možná i 7K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 :D když budou fungovat... uvidíme tak ho napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 no napíšu, pak se na mě vysereš a budu v řiti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 takovej nejsem vyseru když nebudou fungovat když jo tak ti dám 600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 600 za originál ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 dáě mi jen klíč nic víc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Nainstaloval jsem si WIN Vista ultimate a mám černou obrazovku ( nemám aktivované windowsi) nemáte někdo cd key nebo tak něco zkoušel jsem activatory ale ty mi nepomohly. Kdo poradí THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.