bartys Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Zdravim , tento problem nemam ja ale muj kamarad. Poridil si Xbox ted nove(hrejte.cz) a kdyz si chce zalozit ucet online napise to proste Could connect to xbox live ( nebo jak to je ) nevite nekdo cim to muze byt?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sid1468621394 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Něco s připojením k internetu není v pořádku, možná nemá nastavenou IP adresu, pokud teda nepoužívá DHCP... Zkusil bych určitě spustit test připojení k xbox live, kterej najdeš v System Settings - Network Settings - Test Xbox LIVE Connection. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 To není netem, já sem na livku normal reglej a novej učet mi taky nejde udělat a co sem se ptal tak to nejde jen čechům a slovákům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartys Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 No snad to je tim netem reknu mu co ma udelat a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crab2man Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 musis si zmenit nastaveni LOCAL na UK... taky jsem s tim mel problemy ale jak jsem to zmenil tak to v pohode jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bartys
Zdravim , tento problem nemam ja ale muj kamarad. Poridil si Xbox ted nove(hrejte.cz) a kdyz si chce zalozit ucet online napise to proste Could connect to xbox live ( nebo jak to je ) nevite nekdo cim to muze byt?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.